Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Εν μέσω θυέλλης!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Εν μέσω θυέλλης!

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Αναβλήθηκε λόγω χιονιά το Ατλέτικο - Αθλέτικ - Με χίλια εμπόδια στην Παμπλόνα η Ρεάλ - Με Γρανάδα εκτός η Μπαρτσελόνα

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας διεξάγεται η αγωνιστική στην Ισπανία εξ ου και ένα ματς ήδη ματαιώθηκε. Η βαριά χιονόπτωση στην περιοχή της Μαδρίτης έφερε την αναβολή του αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αφού στο Μετροπολιτάνο …θάφτηκε στο χιόνι (φωτό)! Αλλά και διότι η Μπιλμπάο λόγω της κακοκαιρίας δεν μπορούσε να προσγειωθεί και επέστρεψε στη χώρα των Βάσκων. 

Από εκεί και πέρα στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η έξοδος της Ρεάλ Μαδρίτης στην Παμπλόνα για το παιχνίδι με την Οσασούνα. Η Μαδριλένοι μετά βίας μπόρεσαν να απογειωθούν να ταξιδέψουν για τη χώρα των Βάσκων αλλά τα κατάφεραν Και παρά τις απουσίες θα διεκδικήσουν το τρίποντο απόψε κόντρα στην Οσάσουνα. Τρίποντο που θα τους φέρει και πάλι στην κορυφή έστω και με περισσότερους αγώνες. 

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Γρανάδα και Μπάρτσα

Λίγο νωρίτερα η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Γρανάδα με μόνο στόχο να συνεχίσει το θετικό Siri που θα την βάλει κεφάλι στο κόλπο της τετράδας γιατί όχι και της κορυφής. Νωρίς το μεσημέρι ξεκίνησε για να μετρήσει της Σεβίλλης με τη Σοσιεδάδ, ακόμα μια μάχη εξάδας. 

Δείτε ακόμη: 

Ο Κάτας έρχεται στον μπασκετικό ΠΑΟ, σαν προπονητής αυτή τη φορά!
Πέρασαν Κρύσταλ Πάλας και Λίβερπουλ στο κύπελλο
Επίδειξη δύναμης η Βιγιαρεάλ 4-0 τη Θέλτα εκτός έδρας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις