Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 15η αγωνιστική: Τον “αποκεφάλισε”!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 15η αγωνιστική: Τον “αποκεφάλισε”!

Σούπερ Λιγκ - 15η αγωνιστική: Με δύο γκολ από το 85’ και μετά ο Ατρόμητος έκανε ανατροπή θαύμα και έριξε στο καναβάτσο 3-2 τον “λίγο” ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ15η αγωνιστική: Ανάστησε τον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ; Αναστήθηκε από μόνη της η ομάδα του Περιστερίου; Οπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι ένα και το αυτό. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι πέτυχε τη νίκη του πρωταθλήματος ως τώρα, υπέταξε τον ΠΑΟΚ 3-2 με ανατροπή. Και βυθίζει στην εσωστρέφεια το δικέφαλο του βορρά σε μία συγκυρία που προσπαθούσε να πάρει τα πάνω του ξανά. Έμεινε, δε, τρίτος με 28 βαθμούς, μόλις έναν μπροστά από την ΑΕΚ και στο -10 από την κορυφή. Η δε ομάδα του Περιστερίου, πήρε τρομερής σημασίας νίκη στη μάχη της σωτηρίας και έφτασε την 9η θέση με 17 βαθμούς πια.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς και νωρίς είχε την ευκαιρία να προηγηθεί. Ομως το χαμένο πέναλτι του Τζόλης  στο 16’ (καταλογισμός από ανατροπή του Κωτσόπουλου στον Σβαμπ) άφησε το σκορ στο 0-0 και χρειάστηκε η πίεση να ενταθεί, για να έρθει το γκολ. Ειδικότερα, ήταν το 22’ όταν ο Τζόλης εξιλεώθηκες για το χαμένο πέναλτι, με ασίστ πάρε-βάλε για τον Σφιντέρσακι που άνοιξε το σκορ (1-0).

Σούπερ Λιγκ – 15η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη η ΠΑΟΚ είχε νωρίς-νωρίς την ευκαιρία να καθαρίσει το ματς αλλά Μουργκ και Σφιντέρσκι φάνηκαν φλύαροι στην κρίσιμη στιγμή. Για να έρθει η ισοφάριση ως τιμωρία, όταν η χρυσή αλλαγή του Κάναντι, ο Μουνίθ, κεραυνοβόλησε τον Πασχαλάκη από 30 μέτρα (1-1)! Η νευρικότητα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο παίκτης με την χαρακτηριστική άγνοια κινδύνου, ο Ουάρντα, στο 82’ έδωσε με ωραία κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο τέρμα του ΠΑΟΚ που φάνηκε να παίρνει κρίσιμο προβάδισμα (1-2). 

Από εκεί και πέρα, όμως, μίλησε το πάθος των γηπεδούχων και η τραγική διαχείριση του ΠΑΟΚ που χάρισε ευκαιρίες στον Ατρόμητο. Και η αθηναϊκή ομάδα δεν είπε όχι στα δώρα. Με τον άλλοτε ΠΑΟΚτσή Χαρίση ισοφάρισε στο 85’ και όταν ο ΠΑΟΚ επιχείρησε να ρισκάρει τιμωρήθηκε με βάναυσο τρόπο, με αντεπίθεση φαρμάκι και τέρμα του Νάτσου στο 92’. Ο VAR επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε οφσάιντ, το γκολ μέτρησε και έριξε τον δικέφαλο στο καναβάτσο οριστικά!

Το φιλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Χουάν Μουνίθ 64’, Χαρίσης 85’, Νάτσος 92’ – Σφιντέρσκι 22’, Ουάρντα 82’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Διαμαντόπουλος, ΒΟΗΘΟΙ: Δημόπουλος-Μπαλτάς, VAR: Τζήλος)

Ατρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης – Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο, Σάλομον – Κιβρακίδης, Νταβιώτης, Νάτσος, Χαρίσης, Μανούσος – Κωτσόπουλος

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης – Βιερίνια, Ινγκασον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης – Αουγκούστο, Σβαμπ, Μουργκ – Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι.

Δείτε ακόμη: 

Ολυμπιακός: Έτοιμος να αποκτήσει τον Πινακά
“Ποιος Ρονάλντο, πρώτος σκόρερ εγώ με 1.283”
“Μπαμ” από την άσημη Κορνέγια, απέκλεισε 1-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης στο κύπελλο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις