Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός: Έτοιμος να αποκτήσει τον Πινακά
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Έτοιμος να αποκτήσει τον Πινακά

Ολυμπιακός: Πολύ κοντά στην απόκτηση του 19χρονου επιθετικού της ΑΕΛ είναι ο Ολυμπιακός

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Δημήτρη Πινακά φέρεται να είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να προσθέσει τον νεαρό παίκτη στο ρόστερ του σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime. Οι «ερυθρόλευκοι» τσεκάρουν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, με τον 19χρονο επιθετικό της ΑΕΛ να είναι στην κορυφή της λίστας. Μάλιστα οι Περαιώτες έχουν προχωρήσει και σε ουσιαστικές επαφές με την ομάδα της Λάρισας για τον διεθνή άσο. Συγκεκριμένα οι πρώτες συζητήσεις έγιναν στο ματς των δύο ομάδων στις 20 Δεκεμβρίου στο Καραϊσκάκη, με τον Πινακά να βρίσκει δίχτυα με ωραίο τρόπο. Όπως είχε αναφέρει το Sportime τότε ήταν πολλά τα θετικά σχόλια. Αλλά για την ακρίβεια υπήρξαν επαφές για τον Πινακά που εντυπωσιάζει, μέχρι στιγμής, στο πρωτάθλημα.

Με βάση τα όσα αναφέρουν στην Λάρισα φέρεται να υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία με την ΑΕΛ, για τον Πινακά, με την μεταγραφή του παίκτη να φτάνει ακόμα και το 1,5 εκατ. ευρώ. Όλες οι πλευρές είχαν συναντήσεις και το τελευταίο διάστημα και όπως φαίνεται θα βρεθεί λύση και για κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες. Ο 19χρονος άσος είναι εκ των πρώτων σκόρερ του πρωταθλήματος, ενώ πέτυχε και ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ, δείχνοντας πως έχει στόφα μεγάλου επιθετικού. Ο νεαρός παίκτης εξέθεσε τα δύο στόπερ του ΠΑΟΚ με εξαιρετικές ντρίπλες, ενώ σκόραρε σηκώνοντας την μπάλα πάνω από το σώμα του Πασχαλάκη.

Τον παρακολουθούν από την αρχή

Δεν ήταν όμως μόνο αυτό το γκολ που έκανε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να «τρέξουν» για να τον κλείσουν. Ο παίκτης έχει μπει από καιρό στο στόχαστρο του τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών, οι οποίοι τον παρακολουθούν από την αρχή του πρωταθλήματος. Οι… εκθέσεις είναι εξαιρετικές, ενώ και ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει μιλήσει με κολακευτικά σχόλια. Ο Πινακάς δείχνει να είναι ένα αυθεντικό ταλέντο με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Με βάση τα όσα έχουν καταγραφεί, δείχνει πως μπορεί να αντέξει το βάρος της φανέλα του Ολυμπιακού και να διεκδικήσει με αξιώσεις ακόμα και θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να αφήσει να πάει χαμένη μια τέτοια περίπτωση. Και όπως φάνηκε έκανε τις κινήσεις του για να έρθει πολύ κοντά με την ΑΕΛ και να έρθει σε μια αρχική συμφωνία.

Μάλιστα υπάρχουν σενάρια που αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στα πάντα και δεν αποκλείεται να γίνει γνωστή η μεταγραφή του, αφήνοντας τον Πινακά στην ΑΕΛ με την μορφή του δανεισμού έως το φινάλε της σεζόν. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, είναι μια εξαιρετική περίπτωση Έλληνα ποδοσφαιριστή για την οποία ο Ολυμπιακός το έχει προχωρήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πινακάς μετράει στο φετινό πρωτάθλημα 6 γκολ σε 13 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει κόντρα σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Έτοιμος να αποκτήσει τον Πινακά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις