Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μεταγραφές: Φλερτ για Ελ Αραμπί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Φλερτ για Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Η Γουλβς φέρεται έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Μαροκινό στράικερ των ερυθρολεύκων

Ολυμπιακόςμεταγραφές: Οι φίλοι του Ολυμπιακού, αλλά και όλοι όσοι παρακολουθούν στενά Σούπερ Λιγκ έχουν να το λένε. Από τους πιο πλήρεις στράικερ των νταμπλούχων Ελλάδας και του πρωταθλήματος εν γένει, εδώ και χρόνια, είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί! Ο Μαροκινός βγάζει μάτια με την απόδοσή του και στα 34 του χρόνια εξακολουθεί να αποτελεί μεταγραφικό στόχο για ομάδες της Αγγλίας, γεγονός που από μόνο του είναι άκρως εντυπωσιακό!

Αυτή τη φορά, για τον αρχισκόρεςρ των ερυθρολεύκων φέρεται να έχει σοβαρό ενδιαφέρον η Γουλβς.  Σύμφωνα με το πιο έγκυρο πόρταλ του Μπέρμιγχαμ, το birminbghammail.co.uk. ο Ελ Αραμπί είναι τοπ επιλογή στη μεταγραφική λίστα των “Λύκων”. Μία λίστα, πάντως, που περιλαμβάνει και τους Ζιρού, Ντιέγο Κόστα, Άμπραχαμ. Μολαταύτα, ο Μαροκινός φέρεται ως ο έχων το προβάδισμα, κυρίως λόγω των σχέσεων των δύο ομάδων.

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Δίαυλος επικοινωνίας

Ο Ολυμπιακός και η Γουλβς έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας κυρίως λόγω Μέντες. Ο έμπειρος μάνατζερ έχει “πατήματα” και στα δύο κλαμπ, που ήδη συνεργάστηκαν σε δύο περιπτώσεις. Στη μετακίνηση τόσο του Ποντένσε, όσο και αυτής του Βινάγκρε. Η συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί ιδανικά για τα δύο κλαμπ που έχουν βάλει το ένα, το άλλο στη λίστα των… καλών πελατών. 

Δείτε ακόμη: 

Ολυμπιακός: Έτοιμος να αποκτήσει τον Πινακά
“Ποιος Ρονάλντο, πρώτος σκόρερ εγώ με 1.283”
“Μπαμ” από την άσημη Κορνέγια, απέκλεισε 1-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης στο κύπελλο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις