Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 15η αγωνιστική: “Διπλό” θρίλερ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 15η αγωνιστική: “Διπλό” θρίλερ!

Σούπερ Λιγκ - 15η αγωνιστική: Σε ματς με δύο ανακληθέντα πέναλτι, έναν σοβαρό τραυματισμό και μια αποβολή ο ΠΑΟ απέδρασε από τη Ριζούπολη 0-1 τον Απόλλωνα

Σούπερ Λιγκ15η αγωνιστική: Πέρασε έστω και δύσκολα από την «Ριζούπολη» ο Παναθηναϊκός. Το «τριφύλλι» επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να παλεύουν να πάρουν τον έλεγχο. Ο Παναθηναϊκός φάνηκε να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων και έκανε αρκετές φάσεις. Μάλιστα κατάφερε να πάρει και το προβάδισμα με την συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου, όταν ο Ιωαννίδης έγραψε το 0-1. 

Ο Απόλλων ανέβασε την απόδοση του και προσπάθησε να απειλήσει. Στο 28’ ο Διούδης είχε μια σφοδρή σύγκρουση με τον Ιωαννίδη (αρχικά είχε καταλογιστεί πέναλτι, όμως μετά από έλεγχο του VAR δόθηκε επιθετικό φάουλ), με τον τελευταίο να βρίσκεται αναίσθητος και να οδηγείται στο νοσοκομείο! Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικά και να κυνηγούν κάποιο γκολ. Δεν άλλαξε κάτι και ο Παναθηναϊκός οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, βρισκόμενος μπροστά στο σκορ.

Σούπερ Λιγκ – 15η αγωνιστική: Ακύρωση γκολ με… χάρακα

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά δυνατά και κυνήγησαν την ισοφάριση. Ενώ, είχαν και νέο ακυρωθέν πέναλτι στο 47’.  Οι «πράσινοι» έμειναν με 10 παίχτες χάρη στην αποβολή του Ζαγαρίτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 52’ και κλείστηκαν πίσω. Ο Απόλλων κυριάρχησε και έψαξε την απάντηση. Έκανε αρκετές φάσεις και έφτασε μια ανάσα μακριά από την ισοφάριση. Στο 77’ το γκολ του Μπεντινέλι ακυρώθηκε ως οφσάιντ με επέμβαση του VAR και για ελάχιστα εκατοστά! Στην συνέχεια, οι δύο ομάδες πάλεψαν και το παιχνίδι απέκτησε έναν «άγριο» ρυθμό. Έχασαν και οι δύο τις φάσεις που δημιούργησαν όμως και το σκορ παρέμεινε 0-1 ως το τέλος.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Ιωαννίδης 20’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ζαγαρίτης 52’

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κουτσιαύτης (Αρτας), Βοηθοί: Σαμοϊλης (Αθηνών), Ζήρδας (Αθηνών), VAR: Κοτσάνης (Δράμας)

Απόλλων Σμύρνης (Γ. Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούσιτς (Χουχούμης 70’) Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Σλίβκα, Μπεντινέλι, Φερνάντεθ (Μουνιέ 70’), Τσιλούλης, Ιωαννίδης (Ντάουντα 34’ λ.τρ.).

Παναθηναϊκός (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος (Αϊτόρ 81’), Ιωαννίδης (Μαυρομμάτης 85’), Χατζηγιοβάνης (Μολό 74’), Μακέντα (Καρλίτος 81’).

Δείτε ακόμη: 

Θύματα εκπλήξεων στο κύπελλο Ισπανίας Θέλτα και Χετάφε
Ρελάνς Βασιλακόπουλου με Μπάνε στις εκλογές!
Σκόπιμη η εκλογική κωλυσιεργία από την κυβέρνηση λένε στην ΕΠΟ 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις