Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ισπανία – Κόπα Ντελ Ρέι: Εκπλήξεις!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισπανία – Κόπα Ντελ Ρέι: Εκπλήξεις!

Ισπανία - Κόπα Ντελ Ρέι: Εκτός συνέχειας κυπέλλου η Χετάφε και η Θέλτα, 1-0 από τη Κόρδοβα και 5-2 από την Ιμπίθα αντίστοιχα

ΙσπανίαΚόπα Ντελ Ρέι: Σε μία εξαιρετικά δύσκολη σεζόν λόγω συνεχών αγώνων και πανδημίας, οι εκπλήξεις στο κύπελλο Ισπανίας είναι σε πρώτο πλάνο! Στην πρώτη μέρα του β’ γύρου και τα 6 ματς της Τρίτης, στα 2 σημειώθηκαν σημαντικές εκπλήξεις. Δύο ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας αποκλείστηκαν από θεωρητικά υποδεέστερους αντίπαλους και θα δουν τη συνέχεια από… τον καναπέ. Η Θέλτα, μάλιστα, δεν αποκλείστηκε απλά, αλλά υπέστη βαρύτατη ήττα 5-2 από την Ιμπίθα, ομάδα τρίτης κατηγορίας (Σεγούντα Β). 

Η άλλη μεγάλη χαμένη της ημέρας ήταν η Χετάφε. Η ομάδα της Μαδρίτης λύγισε 1-0 στην Κόρδοβα και είναι η δεύτερη ομάδα της πριμέρα ντιβιζιόν που αποχαιρετά νωρίς το Κόπα Ντελ Ρέι. Στα άλλα ματς της ημέρας, η Αλκορκόν απέκλεισε 2-1 τη Σαραγόσα, ενώ η Σεβίλη πέρασε άνετα 0-2 από την Ντεπορτίβο Λιναρές. Η Βιγιαρεάλ έκανε πλάκα 1-4 στην έδρα της Ζαμόρα, ενώ η Βαγιαδολίδ έστω και δύσκολα πέρασε στην παράταση, 3-2 στη Μαρμπέγια.

Ισπανία – Κόπα Ντελ Ρέι: Ποιοι “μεγάλοι” παίζουν απόψε

Στο αποψινό πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται και επικίνδυνες έξοδοι. Opvw της Γρανάδα στην Κουλτουράλ Λεονέσα και της Αλαβές στο Ριαθόρ με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Αλλες ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας που παίζουν απόψε είναι η Μπέτις στη Μουλτιβέρα και η Λεβάντε στην Πορτουγκαλέτε. Η Ελτσε δοκιμάζεται στη Λα Νουθία και η Ατλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της Κορνέγια. Η Οσασούνα, τέλος, εκτός με την Ολότ.

Δείτε ακόμη: 

Έχασε η Λίβερπουλ 1-0 από τη Σαουθάμπτον
Ισοπαλία 1-1 για Βαλένθια και Κάντιθ
Η Λαμία 2-0 τον Άρη με γκολάρα από ψαλιδάκι Αραμπούλι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις