Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 14η αγωνισττική: VAR-βάτο τρίποντο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 14η αγωνισττική: VAR-βάτο τρίποντο!

Σούπερ Λιγκ - 14η αγωνιστική: Η Λαμία 2-0 τον Αρη με γκολάρα Αραμπούλι από ψαλιδάκι! - Αψυχολόγητη αποβολή Σούντγκρεν, τα έβαλε με ball-boy!

Σούπερ Λιγκ14η αγωνιστική: Έσπασε το ρόδι η Λαμία στην «πισίνα» του «Αθ. Διάκος». Οι «κυανόλευκοι» επικράτησε 2-0 του Άρη. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Το κατάφεραν τελικά με πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ τους, μετά από σχετική υπόδειξη του VAR. Στο 8’ ο Αραμπούλι με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και διπλασίασαν τα τέρματα τους με ένα πολύ όμορφο τρόπο. Στο 17’ ο Αραμπούλι με ανάποδο ψαλιδάκι έγραψε το 0-2. 

Ο Άρης δεν μπορούσε να αντιδράσει και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος λόγω βροχής δυσκόλεψε αρκετά την προσπάθεια τους για να γυρίσουν το παιχνίδι. Ενώ, υπήρχε και αρκετή ένταση. Έτσι, οι γηπεδούχοι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα. 

Σούπερ Λιγκ – 14η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι «κίτρινοι» πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν τους «κυανόλευκους». Έβγαλαν πάθος και είχαν φάσεις, όμως δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν κλειστά και είχαν ως στόχο να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ. Όσο περνούσε η ώρα, την πίεση για την ισοφάριση διαδέχτηκαν τα νεύρα για τον Άρη. Κάτι που του στοίχισε και μία αποβολή, καθώς στο 63’ ο Σούντγκρεν έσπρωξε το ball boy και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη. 

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και έφτασαν μια ανάσα από το γκολ. Στο 79’ ο Γκάμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι. Ενώ, ο Επασί κράτησε όρθια την Λαμία και στις καθυστερήσεις. Έτσι, οι «κυανόλευκοι» πήραν την πρώτη τους νίκη στην σεζόν.

Το φιλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Αραμπούλι 8’,17’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Σούντγκρεν 63’

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας), Βοηθοί: Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας), Αντώνης Αναστασάκης (Χανίων). VAR: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)

Λαμία (Μ. Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (Γκούγκα 77’), Τιρόνε (Μπιάρνασον 62’), Καραμάνος (Βλάχος 62’), Αραμπούλι, Ντέλετιτς (Βασιλακάκης 89’).

Άρης (Ά. Μάντζιος): Μπουσέ, Σούντγκρεν, Γκανέα, Μπελαουάν, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια (Τζέγκο 71’), Γκάμα, Σίλβα (Ματέο Γκαρσία 58’), Μπερτόλιο (Ματσίνι 58’), Μάνος (Λόπεθ 58’).

Δείτε ακόμη:

Ο Βόλος 1-0 τον Ατρόμητο, πέρασε στην πρώτη εξάδα
Τέλος ο Βόβορας από τον μπασκετικό ΠΑΟ, Μανωλόπουλος, Δέδας πρώτοι υποψήφιοι
Με Σάουθαμπτον εκτός για το +3 από τη Γιουνάιτεντ η Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις