Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ – εκλογές: Το μπαλάκι πέρα-δώθε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – εκλογές: Το μπαλάκι πέρα-δώθε

ΕΠΟ - εκλογές: Ο Αυγενάκης σκόπιμα μεταθέτει την ευθύνη στον Χαρδαλιά και η Πολιτική Προστασία κωλυσιεργεί λένε στην Ομοσπονδία 

ΕΠΟεκλογές: Προσπαθούν να επιβραδύνουν την διαδικασία αρχαιρεσιών της ΕΠΟ, που έχουν προγραμματιστεί για τις 19 Ιανουαρίου, στελέχη της κυβέρνησης. Αυτό αναφέρθηκε στην σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, αφού τονίστηκε ότι ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, έχει λάβει δύο επιστολές για την πραγματοποίηση των εκλογών της Ομοσπονδίας. Θυμίζουμε, ο κ. Χαρδαλιάς είναι αρμόδιος για το εν λόγω ζήτημα με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο. Όμως, ο ίδιος δεν έχει δώσει κάποια απάντηση και σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, Αστέριο Αντωνίου, ανέφερε πως το εν λόγω ζήτημα είναι στην αρμοδιότητα του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, φάνηκε εμφανώς προβληματισμένος με την στάση του κ. Χαρδαλιά, καθώς το συγκεκριμένο ζήτημα δεν αφορά κάποιο αγωνιστικό κομμάτι. Στο ίδιο μήκος κύματος, ήταν και οι δηλώσεις του υποψήφιου για την προεδρία, Σταύρου Ψαρρόπουλου, καθώς ανέφερε ότι δεν είναι λογικό να μην υπάρχει απάντηση και ξεκαθάρισε πως η Πολιτεία επιθυμεί να έχει επικοινωνία με τις ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ, μόνο όποτε την συμφέρει.

Νίκος Χαρδαλιάς ενημέρωση κορονοϊός

ΕΠΟεκλογές: “Σκόπιμη η μετάθεση ευθύνης”

Ο Δημήτρης Κουπτσίδης τόνισε, πως η μετάθεση ευθύθνης του ζητήματος των εκλογών από τον κ. Χαρδαλία στον Λευτέρη Αυγενάκη, γίνεται σκόπιμα. Και ανέφερε πως άδειες για την διεξαγωγή άλλων γεγονότων αλλά όχι και για τις αρχαιρεσίες της ΕΠΟ. Ενώ, ο πρόεδρος Γραμμένος επισήμανε πως οι ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ γνωρίζουν τον λόγο αναβολής των εκλογών της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Δείτε ακόμη: 

Έχασε η Λίβερπουλ 1-0 από τη Σαουθάμπτον
Ισοπαλία 1-1 για Βαλένθια και Κάντιθ
Η Λαμία 2-0 τον Άρη με γκολάρα από ψαλιδάκι Αραμπούλι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις