Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – εκλογές: Ω, Μπάνε, Μπάνε!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – εκλογές: Ω, Μπάνε, Μπάνε!

Μπάσκετ - εκλογές: Ρελάνς Βασιλακόπουλου, κατεβάζει τον δικό του με πόλο μα μπροστάρη τον Πρέλεβιτς και αλλάζει το τοπίο των μπασκετικών εκλογών!

Μπάσκετεκλογές: Έρχονται μεγάλες εξελίξεις αναφορικά με τις εκλογές της ΕΟΚ μετά την συνάντηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου με τον Μπάνε Πρέλεβιτς. Έτσι, η συνάντηση των δύο ανδρών προμηνύει μια μεγάλη αλλαγή στην δυναμική των υποψηφιοτήτων για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας, καθώς αναμένεται να υπάρξει και τρίτη υποψήφια παράταξη. Θυμίζουμε, οι Παναγιώτης Φασούλας και Βαγγέλης Λίολιος είναι εδώ και καιρό ανταγωνιστές για την προεδρία, όμως όπως όλα δείχνουν θα δημιουργηθεί και τρίτο σχήμα υπό τον Μπάνε Πρέλεβιτς.

Ο Πρέλεβιτς είχε πολύωρη συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, όπου και συζήτησαν αρκετά θέματα. Πάντως, δεν φάνηκε να αναφέρεται κάτι για την προεδρία της ΕΟΚ από τους δύο άνδρες. Όμως, είναι ξεκάθαρο ότι ο Μπάνε θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο σχήμα που θα δημιουργηθεί. Kαι αναμένεται να γνωστοποιηθεί σύντομα η υποψηφιότητα του. Ενώ, φαίνεται πως είναι «προϊόν» των στενών επαφών, που υπήρξαν εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

Μπάσκετ – εκλογές: Αλλαγή ισορροπιών 

Η επικοινωνία των δύο ανδρών για το μέλλον της Ελληνικής Ομοσπονδίας συνεχίζεται σε καθημερινή βάση. Mε γνώμονα το γεγονός πως ο νυν πρόεδρος της ΕΟΚ δεν γίνεται να έχει θεσμικό ρόλο στην διοίκηση λογω του ισχύοντος νομικού πλαισίου. Πάντως, η υποψηφιότητα ενός τρίτου σχήματος με «μπροστάρη» τον Μπάνε Πρέλεβιτς θα αλλάξει αρκετά την ισορροπία στις εκλογές της ομοσπονδίας. Aφού πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει χαράξει το όνομα του με χρυσά γράμματα στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ.

Δείτε ακόμη: 

Έχασε η Λίβερπουλ 1-0 από τη Σαουθάμπτον
Ισοπαλία 1-1 για Βαλένθια και Κάντιθ
Η Λαμία 2-0 τον Άρη με γκολάρα από ψαλιδάκι Αραμπούλι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις