Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αρης – μεταγραφές: Στο μικροσκόπιο ο Πιέρος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρης – μεταγραφές: Στο μικροσκόπιο ο Πιέρος

Αρης - μεταγραφές: Ο διεθνής Κύπριος επιθετικός Σωτηρίου στο στόχαστρο των κιτρίνων του βορρά - Εμπόδιο οι απαιτήσεις της Αστάνα

Αρηςμεταγραφές: Σκανάρει την περίπτωση του Πιέρου Σωτηρίου ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν μια πιθανή απόκτηση του με την μορφή δανεισμού. Θυμίζουμε, οι «κίτρινοι» εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης τους και έχουν ψηλά στην λίστα τους τον Κύπριο επιθετικό, που έκανε σπουδαία πράγματα με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ και πλέον αγωνίζεται στην Αστάνα. Η περίπτωση του 27χρονου είναι εξαιρετική, καθώς πρόκειται για έναν επιθετικό με πολύ καλά στοιχεία, που θα βοηθήσει την ομάδα. Ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2022 και ο Άρης επιθυμεί να τον αποκτήσει έως δανεικό.

Με τον ΑΠΟΕΛ ο Σωτηρίου καθιερώθηκε, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ για την απόκτηση του είχαν ενδιαφερθεί και οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, ωστόσο οι απαιτήσεις των Κυπρίων ήταν υψηλές. Αποκτήθηκε από την Κοπεγχάγη για 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Πλέον αγωνίζεται στο Καζακστάν για λογαριασμό της Αστάνα, με την οποία μετράει 7 γκολ και 2 ασσίστ σε 17 αγώνες.

Αρης – μεταγραφές: Αγκάθι το οικονομικό

Πάντως, η υπόθεση του δεν είναι εύκολη για τους «κίτρινους», καθώς το οικονομικό κομμάτι μιας επικείμενης μεταγραφής του είναι το «αγκάθι»., έστω και με μορφή δανεισμού, αφού ζητάει αρκετά χρήματα η ομάδα του. Πάντως και ο παίχτης φαίνεται θετικός σε μια ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη. Αυτό, ασφαλώς και θα βοηθήσει στην υπόθεση μετακίνησής του αν το θέμα προχωρήσει.

Δείτε ακόμη: 

Πήρε Ρέαμπτσιουκ για 4,5 χρόνια ο Ολυμπιακός
Νίκη για τη Γιουνάιτεντ, γκέλα η Εβερτον
Στιγμές 2020: Από την 8άρα της Μπάγερν, στην αποχή των Μπακς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις