Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Παίρνει Κρμέντσικ 
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Παίρνει Κρμέντσικ 

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Ερχεται στη Θεσσαλονίκη ο Τσέχος επιθετικός για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές ώστε να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γκαρσία

ΠΑΟΚμεταγραφές: Έρχεται στην Θεσσαλονίκη ο Μίχαελ Κρμέντσικ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.  Οι άνθρωποι του «δικεφάλου» κινήθηκαν αστραπιαία και έκλεισαν τον δανεισμό του Τσέχου επιθετικού, δίνοντας τα χέρια με την Κλαμπ Μπριζ, έτσι ώστε ο παίκτης να τεθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία. Ο 27χρονος αναμένεται να φτάσει στην χώρα μας την Δευτέρα, ώστε να περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ολοκληρωθεί και επίσημα η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ. Ενώ, θα ξεκινήσει τις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα την Τρίτη ή την Τετάρτη.

Όπως όλα δείχνουν, ο Κρμέντσικ δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να μπορέσει να αγωνιστεί το επόμενο Σαββατοκύριακο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό, αν η συμφωνία του «δικεφάλου» με την Κλαμπ Μπριζ εμπεριέχει και μια οψιόν αγοράς για τον ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι.

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Ο Κροβίνοβιτς

Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξετάζουν την περίπτωση του Φίλιπ Κροβίνοβιτς. Ο 25χρονος μέσος αγωνίζεται στην Γουέστ Μπρομ ως δανεικός από την Μπενφίκα. Ομως επιθυμεί να ολοκληρώσει τον δανεισμό του από την αγγλική ομάδα. Σύμφωνα με τα πορτογαλικά μέσα, ήδη έχουν υπάρξει επαφές του ΠΑΟΚ με την πλευρά του παίκτη. Και θέλει να τον αποκτήσει ως δανεικό από την Μπενφίκα για να ενισχύσει το κέντρο του. Πάντως, η υπόθεση του είναι αρκετά δύσκολη και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει την συγκατάθεση της Μπενφίκα για να τον φέρει στην Θεσσαλονίκη. Όμως, οι άνθρωποι του «δικεφάλου» θα κυνηγήσουν την υπόθεση του.

\

Δείτε ακόμη: 

Πήρε Ρέαμπτσιουκ για 4,5 χρόνια ο Ολυμπιακός
Νίκη για τη Γιουνάιτεντ, γκέλα η Εβερτον
Στιγμές 2020: Από την 8άρα της Μπάγερν, στην αποχή των Μπακς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις