Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΝΒΑ – πανδημία: Οργουελικές καταστάσεις!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΒΑ – πανδημία: Οργουελικές καταστάσεις!

ΝΒΑ - πανδημία: Ανακοινώθηκαν …βραχιολάκια με αισθητήρες εντοπισμού επαφών για αντιμετώπιση των κρουσμάτων του κορωναϊού!

ΝΒΑ – πανδημία: Την χρήση αισθητήρων με σκοπό τον έλεγχο των επαφών όλων των παιχτών και μελών των ομάδων ελέω κορωνοϊού, ανακοίνωσε η διευθύνουσα αρχή του NBA. Πιο συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες τόνισαν πως από τις 7 Ιανουαρίου θα είναι υποχρεωμένοι να φορούν όλοι αισθητήρες. Μάλιστα, έγινε γνωστό πως δύο αθλητές βρέθηκαν θετικοί στον ιό σε τεστ που έκαναν από τις 16 Δεκεμβρίου. Γι’ αυτό το λόγο, οι ιθύνοντες του NBA αποφάσισαν να δράσουν, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού. 

Έτσι, από 7 Ιανουαρίου θα πρέπει όλοι οι άνθρωποι των ομάδων να φέρουν μαζί τους έναν αισθητήρα, που θα ελέγχει αν τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της πανδημίας. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το αμερικανικό «ESPN», οι αισθητήρες θα αναγνωρίζουν αν δύο άτομα που τους φορούν και δεν προέρχονται από την ίδια ομάδα, δεν τηρούν την απαραίτητη απόσταση μεταξύ τους. 

ΝΒΑ – πανδημία: Προβλέπονται ποινές

Όσοι δεν τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα, τότε θα έχουν ποινές, χωρίς ωστόσο να έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα. Την ίδια ώρα, τα μέλη των ομάδων δεν θα είναι υποχρεωμένα να φορούν τους αισθητήρες κατά την διάρκεια των αγώνων και την ώρα που οι αποστολές βρίσκονται στο ξενοδοχείο. Ενώ, όταν ταξιδεύουν και όταν προπονούνται, θα πρέπει να φορούν όλοι τους αισθητήρες.

Δείτε ακόμη: 

Πήρε Ρέαμπτσιουκ για 4,5 χρόνια ο Ολυμπιακός
Νίκη για τη Γιουνάιτεντ, γκέλα η Εβερτον
Στιγμές 2020: Από την 8άρα της Μπάγερν, στην αποχή των Μπακς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις