Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Πρωτοχρονιάτικη μπάλα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Πρωτοχρονιάτικη μπάλα!

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Παραδοσιακά πρωτοχρονιά στο γήπεδο οι Αγγλοι, έστω και υπό τις φετινές συνθήκες - Σέντρα σε “Γκούντισον Παρκ” και “Ολντ Τράφορντ”

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Το ποδόσφαιρο στην Αγγλία δεν είναι αθλητισμός. Οχι μόνο. Δεν είναι καν παιχνίδι. Οχι μόνο, Τουλάχιστον. Το ποδόσφαιρο στο Νησί είναι παράδοση. Είναι το εκ των ων ουκ άνευ. Ειδικά αυτές, τις γιορτινές μέρες. Είναι παράδοση η μπάλα την πρωτοχρονιά και όπω;ς η boxing day έτσι και οι αγώνες την πρώτημέρα του έτους πάντα εξαντλούν τα εισιτήριά τους από το καλοκαίρι. Φέτος, ελέω πανδημίας, κόσμος δεν θα υπάρχιε, αλλά η παράδοση που θέλει τις ομάδες; στο γήπεδο εξακολουθεί να υφίσταται. Και παίρνει “σάρκα και οστά” σε΄δύο γήπεδα!

Στο “Γκούντισον Παρκ” η Εβερτον του Καρλίτο Αντσελότι υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ, ενός Εβερτόνιαν. Του Σκωτσέζου Ντέιβι Μόγιες που κατέθεσε διαπιστευτήρια στα της λίγκας από τον πάγκο των toffies για 9 συναπτά έτη. Πριν φύγει για τη Μάντσεστερ ως αντιΦέργκιουσον. Κάτι που δνε πήγε καλά και η περιπλάνησή του σε Αγγλία και Ισπανάι τον έφερε στο Λονδίνο και τη Γουέστ Χαμ. Αμφότερες έχουν μικροπροβλήματα, αλλά το ρεπορτάζ θέλει μακράν σε καλύτερη μοίρα την Εβερτον (κι ας της λειπει ακόμα ο Χάμες). Αλλά και πιο ξεκούραστη, αφού τα κρούσματα κορωναϊού της Σίτι ανέβαλε το προ τριών ημερών παιχνίδι μεταξύ τους. Και κερδίσθηκαν πολύτιμες ανάσες, την ώρα που η Γουέστ Χαμ έπαιζε στο Σαουθαμπτον (0-0).

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Στο “Ολντ Τράφορντ”

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Αστον Βίλα. Με σοβαρά κουρασμένα τα μεγάλα ατού της η ομάδα του Σόλσκιερ. Που για να κερδίσει τη Γουλβς προ ημερών, χρειάστηκε γκολ του Ράσφορντ βαθιά στις καθυστερήσεις. Με τούτα και με εκείνα μένει ψηλά η Μάντσεστερ, στη 2η θέση και αν κερδίσει πιάνει τη Λίβερπουλ στην κορυφή. Η δε Αστον Βίλα, τα πάει περίφημα ως τώρα και έχει εδραιωθεί ψηλά στη βαθμολογία, 5η με ματς λιγότερο. Και προέρχεται από καλό αποτέλεσμα, απέσπασε ισοπαλία από την Τσέλσι 1-1 στο Λονδίνο.

Δείτε ακόμη: 

Τα κορυφαία γκολ της “καταραμένης” χρονιάς αφιέρωμα 2020
Από τη Λίβερπουλ του Κλοπ, στη δυναστεία του Λεμπρόν
Διπλό στο Μπιλμπάο 1-0 η Σοσιεδάδ, “Χ” στην Παμπλόνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις