Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τζίτζι Χαντίντ μωρό: Βόλτα στα χιόνια με τη νεογέννητη κορούλα της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζίτζι Χαντίντ μωρό: Βόλτα στα χιόνια με τη νεογέννητη κορούλα της

Τζίτζι Χαντίντ μωρό: Πώς αντέδρασε η Τζίτζι Χαντίντ όταν έμαθε ότι είναι έγκυος

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Τζίτζι Χαντίντ από την στιγμή που ήρθε στη ζωή ο καρπός του έρωτα της, με τον σύντροφο της Ζέιν Μάλικ. Πριν από μερικούς μήνες το γνωστό μοντέλο έγινε μητέρα για πρώτη φορά και όπως είναι λογικό είναι ευτυχισμένη.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά η Τζίτζι Χαντίντ δημοσίευσε μια φωτογραφία από βόλτα που έκανε με τη νεογέννητη κορούλα της. Μάλιστα η μικρή βγήκε για πρώτη φορά στην χιονισμένη πόλη. «Το πρώτο της χιόνι», έγραψε η τρυφερή μανούλα.

Η Τζίτζι Χαντίντ στα χιόνια με την κόρη της στο καρότσι

Πώς αντέδρασε η Τζίτζι Χαντίντ όταν έμαθε ότι είναι έγκυος

Η μικρή τους έχει κλέψει την καρδιά και το 25χρονο μοντέλο ζει μοναδικές και όμορφες στιγμές δίπλα της. Συχνά, μάλιστα, η Τζίτζι Χαντίντ μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στο Instagram στιγμές από τη νέα καθημερινότητα. Έτσι, πρόσφατα το μοντέλο έδειξε ποια φωτογραφία ανέβασε στο Instagram account της την μέρα που έμαθε ότι είναι έγκυος.

«Ήταν αυτή τη μέρα, όμως δε νομίζω πως το γνωρίζω ακόμη», έγραψε στη φωτογραφία η Τζίτζι Χαντίντ, η οποία προφανώς τραβήχτηκε εκείνη την ημέρα μεν, προτού όμως μάθει τα ευχάριστα. Σε μια σειρά από stories στο Instagram η Τζίτζι Χαντίντ ανέβασε επίσης μια φωτογραφία με την αδερφή της Μπέλα Χαντίντ από τη φωτογράφιση που έκανε όταν ήταν στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης. Φορούσε ένα denim jacket και πόζαρε στο αυτοκίνητο τη μέρα που έμαθε ότι είναι έγκυος η Τζίτζι Χαντίντ.

Η Τζίτζι Χαντίντ στο αμάξι
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις