Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Αντίο 2020 με ντέρμπι 
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Αντίο 2020 με ντέρμπι 

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Η Ατλέτικο κόντρα στη Χετάφε στην τοπική μαδριλένικη μάχη με φόντο το ρετιρέ της βαθμολογίας για τους φορμαρισμένους ροχιμπλάνκος 

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Να κλείσει το 2020 με νίκη! Η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Χετάφε. Οι «ροχιμπλάνκος» έρχονται από την σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση και πήραν το τρίποντο. Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Απόψε, θα προσπαθήσουν να διευρύνουν το νικηφόρο τους σερί και να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Τρίπιερ, Ερέρα και Γκρίμπιτς. 

Στον αντίποδα, η Χετάφε έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην Θέλτα. Μοιρασμένο παιχνίδι, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις.  Διανύει μια κακή περίοδο και απόψε θα επιδιώξει να βγάλει αντίδραση. Η παράδοση είναι εναντίον της, αφού δεν έχει πετύχει γκολ κόντρα στην Ατλέτικο από το 2010. Δεν υπολογίζονται οι Σουάρες, Καμπάκο, Ερνάντεζ, Νιόμ, και Μογιέχο.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Με Ελτσε η Ρεάλ

Να συνεχίσει το σερί. Η Έλτσε κοντράρεται με την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ισοπαλία στο 2-2 κόντρα στην Οσασούνα. Έπαιξαν δυνατά και μπόρεσαν να αποσπάσουν ένα σημαντικό βαθμό στο κυνήγι της παραμονής. Απόψε, θα προσπαθήσουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση. Αμφίβολοι είναι οι Γκονθάλεθ και Εμφουλού. Από την άλλη, η Ρεάλ επικράτησε 2-0 της Γρανάδα. Είχε ρυθμό στο παιχνίδι της και πήρε το θετικό αποτέλεσμα. Απόψε, θα προσπαθήσει να πετύχει την τρίτη της διαδοχική νίκη και να κλείσει με νίκη την σεζόν. Μοναδική απουσία αυτή του Ροντρίγκο. 

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Γρανάδα υποδέχεται την Βαλένθια. Ενώ, η Θέλτα διασταυρώνει τα ξίφη της με την Ουέσκα.

Δείτε ακόμη: 

Σε κρίση η Μπαρτσελόνα, 1-1 με την Εϊμπάρ
Σαρωτική η Λιντς, λυτρωτική η Γιουνάιτεντ!
Γκαζια Ντρεοσί για ακραίες συμπεριφορές και κάλεσμα για ομαδικότητα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις