Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ – Χαρδαλιάς: Αίτημα συνάντησης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – Χαρδαλιάς: Αίτημα συνάντησης

ΕΠΟ - Χαρδαλιάς: Εγκριση από την Πολιτική Προστασία για τη διεξαγωγή των εκλογών στις 19 Ιανουαρίου θα ζητήσει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία 

ΕΠΟΧαρδαλιάς: Επιστολή προς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, έστειλε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με θέμα τις εκλογές για την προεδρία της. Πιο συγκεκριμένα, μέσω της επιστολής της η ΕΠΟ αιτείται την άμεση συνάντηση της με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας. Ωστε να πάρει το «πράσινο φως» για να διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες της στις 19 Ιανουαρίου του 2021

Θυμίζουμε, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είχε αποφασίσει να αναβάλει τις εκλογές της για τις 19 Ιανουαρίου, λόγω των δυσκολιών που υπάρχουν εξαιτίας της πανδημίας. Όμως, η κατάσταση παραμένει εξίσου δύσκολη. Και η αβεβαιότητα που υπάρχει για την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών, οδήγησε την Ομοσπονδία να πάρει αποφάσεις.

Νίκος Χαρδαλιάς ενημέρωση κορονοϊός

ΕΠΟ – Χαρδαλιάς: Με τριμελή επιτροπή

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΠΟ έστειλε επιστολή στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νικο Χαρδαλιά. Αιτήθηκε άμεση συνάντηση μαζί του, έτσι ώστε να μπορέσουν να λάβουν την σχετική άδεια για την διεξαγωγή των εκλογών της. Ενώ, επιθυμούν να πάρουν την έγκριση για να μπορέσουν οι εκλέκτορες να μετακινηθούν (σύμφωνα πάντα με το υγειονομικό πρωτόκολλο) και να διεξαχθεί κανονικά η διαδικασία στις 19 Ιανουαρίου.

Σε αυτό λοιπόν το πλαίσιο, αποφασίστηκε να συσταθεί μια τριμελής επιτροπή, η οποία θα αποτελέσει τον «δίαυλο» επικοινωνίας για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον κ. Χαρδαλιά. Τα μέλη της επιτροπής είναι οι Στέργιος Αντωνίου, Σταύρος Ψαρρόπουλος και Δημήτρης Κουπτσίδης.

Δείτε ακόμη: 

Σε κρίση η Μπαρτσελόνα, 1-1 με την Εϊμπάρ
Σαρωτική η Λιντς, λυτρωτική η Γιουνάιτεντ!
Γκαζια Ντρεοσί για ακραίες συμπεριφορές και κάλεσμα για ομαδικότητα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις