Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Δεύτερες σκέψεις
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Δεύτερες σκέψεις

Παναθηναϊκός - μεταγραφές: Ο χαρακτήρας του Ζε φέρεται να κάνει σκεπτικούς τους διοικούντες το τριφύλλι - Παραμένει η διαφορά του 1 εκατ. ευρώ πάντως

Παναθηναϊκόςμεταγραφές: Επανεξετάζουν την υπόθεση του Λαμκέλ Ζε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, καθώς οι ιδιομορφίες του χαρακτήρα του επηρεάζουν την έκβαση της υπόθεσης. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί οι «πράσινοι» να γνωρίζουν την ποδοσφαιρική του ικανότητα. Ομως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με αρκετά ελαττώματα, που μπορεί να κάνουν «κακό» στην ομάδα. Μάλιστα, ο Λάζλο Μπόλονι γνωρίζει από πρώτο χέρι τον χαρακτήρα του και αυτό είναι το ζήτημα που τον κάνει να έχει ενδοιασμούς για την απόκτηση του.

Ποδοσφαιρικά είναι ένας εξαιρετικός αθλητής με πολύ καλά τεχνικά στοιχεία, ωστόσο υπάρχει ένα αλλά… για τους ανθρώπους της «πράσινης» ΠΑΕ.  Σύμφωνα με λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, το τοπίο της υπόθεσης του Λαμκέλ Ζε αναμένεται να ξεκαθαρίσει. Προκειμένου να είναι σίγουροι οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» πριν πάρουν την οριστική τους απόφαση. Πάντως, ο ποδοσφαιριστής έχει δείξει πόσο πολύ θέλει να έρθει στην Ελλάδα και επιθυμεί να τελειώσει άμεσα η υπόθεση του αφού δεν υπολογίζεται από την Αντβέρπ.

Ο προπονητής του ΠΑΟ Λάζλο Μπόλονι

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Βιάζονται οι Βέλγοι

Την ίδια ώρα, οι Βέλγοι επιθυμούν να κλείσει άμεσα η συμφωνία, ώστε να μπορέσουν να επωφεληθούν οικονομικά. Ενώ, στόχος τους είναι να μπει μια ρήτρα που θα μπορεί να καλύψει ο Παναθηναϊκός, ώστε να μην επιστρέψει στην ομάδα ένας ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζεται. Το βάρος πάντως, πέφτει στους Βέλγους, αφού ο παραγκωνισμός του 24χρονου δεν τους δίνει το πάνω χέρι στις συζητήσεις. Πάντως υπενθυμίζεται πως εκτός του χαρακτήρα και των όσων σκέφτονται στον ΠΑΟ, υπήρχε και μια διαφορά 1 εκατ. ευρώ με την βέλγικη ομάδα για τον παίκτη. Με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλίες 1-1 σε “Σέλχαρστ Παρκ” και “Στάμφορντ Μπριτζ”
Διάψευση ΑΕΚ, δεν έχει μιλήσει κανείς με Αραούχο
Πρόστιμο και απολογία ενόψει για τον “ΑΑ” Ματέο Γκαρσία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις