Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Επίθεση σε αίθουσα μπόουλινγκ Ιλινόι: Τρεις νεκροί, τρεις τραυματίες
ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση σε αίθουσα μπόουλινγκ Ιλινόι: Τρεις νεκροί, τρεις τραυματίες

Επίθεση σε αίθουσα μπόουλινγκ Ιλινόι: Κατά πηγές προσκείμενες στην αστυνομία που επικαλέστηκε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, δεν θεωρείται ότι πρόκειται για έγκλημα εκ προμελέτης.

Επίθεση σε αίθουσα μπόουλινγκ Ιλινόι: Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς στο εσωτερικό και στο εξωτερικό αίθουσας μπόουλινγκ στην πόλη Ρόκφορντ, στην αμερικανική πολιτεία Ιλινόι, ανέφερε η Αστυνομία, η οποία προέτρεψε τους πολίτες να αποφεύγουν την τοποθεσία όπου βρίσκεται η αίθουσα.

«Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Έχουμε τρεις νεκρούς», είπε ο επικεφαλής τηςΑστυνομίας Νταν Ο’ Σέι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που οργανώθηκε επιτόπου. Κατά τον ίδιο, άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο. «Συλλάβαμε έναν ύποπτο. Αυτά έχουμε πάνω-κάτω προς το παρόν», δήλωσε ο κ. Ο Σέι, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Ανάρτηση ΗΠΑ επίθεση

Η αίθουσα όπου εκτυλίχθηκε το επεισόδιο ανέβασε στο Facebook ένα μήνυμα δύο λέξεων: «Παρακαλούμε προσευχηθείτε». Κατά πηγές προσκείμενες στην Αστυνομία που επικαλέστηκε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, δεν πιστεύεται ότι επρόκειτο για έγκλημα εκ προμελέτης.

https://twitter.com/shanermurph/status/1343014957038899203?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1343014957038899203%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fkosmos%2Fipa-treis-nekroi-kai-treis-traymaties-apo-pyra-se-aithoysa-mpooylignk

Δείτε ακόμη
Ισχυρός σεισμός στην Τουρκία
Βίντεο από την τεράστια έκρηξη στο Νάσβιλ – Ανθρώπινα λείψανα στο σημείο
Σοκ στη Βραζιλία: Γυναίκα δολοφονείται εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου (vid)
Αγρίεψε ο Χαφτάρ: Τελεσίγραφο σε Ερντογάν και απειλές πολέμου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις