Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – εθνική: Σκάνδαλο με δύο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – εθνική: Σκάνδαλο με δύο

Αγγλία - εθνική: Ισλανδικό love story με …δόσεις από παραβίαση καραντίνας για Φόντεν και Γκρίνγουντ που… κρεμάστηκαν στα μανταλάκια!

Αγγλίαεθνική: Δύο καλλονές ήταν η αιτία για να ξεσπάσει σκάνδαλο στην Εθνική Αγγλίας και να προκαλέσουν αναταραχή στο στρατόπεδο της. Ο λόγος; Μα φυσικά ότι έσπασαν την καραντίνα για να βρεθούν στο πλευρό των Φιλ Φόντεν και Μέισον Γκρίνγουντ. Η επίσκεψη αυτή είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθούν από τα «λιοντάρια», λόγω της παραβίασης της καραντίνας κατά την διάρκεια της διαμονής τους στο Ρέικιαβικ για τους αγώνες στο Nations League με την Ισλανδία.

Οι δύο ποδοσφαιριστές πλέον βρίσκονται στο Μάντσεστερ και όπως όλα δείχνουν δεν θα βρίσκονται στην λίστα των κλήσεων του ομοσπονδιακού προπονητή, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, για τα παιχνίδια της ομάδας τον Οκτώβριο. Παράλληλα, έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες για την συνάντηση των δύο αθλητών με τις δύο καλλονές ξαδέρφες, με την μία εκ των οποίων να είναι φιναλίστ στα καλλιστεία της Μις Υφήλιος. Μάλιστα, η 20χρονη Νάντιε περιέγραψε αναλυτικά την επίσκεψη της μαζί με την ξαδέρφη του στο ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει η εθνική Αγγλίας.

Αγγλία – εθνική: “Ηταν μια ωραία βραδιά”

Μάλιστα, σε ανάρτηση της η 20χρονη Ισλανδή κούκλα, ανέφερε: «Γνωριστήκαμε online με τον Μέισον. Μιλούσαμε μερικές ημέρες πριν έρθουν στην Ισλανδία. Νιώθω άσχημα γι’ αυτόν και δεν ήθελα να τον φέρω σε αυτή τη θέση. Αν γνωρίζαμε πως ήταν σε καραντίνα δεν θα πηγαίναμε. Δεν γνωρίζαμε καν ποιος ήταν ο Φιλ. Τον ρώτησα ποιος είναι». Ενώ, προσθέτει: «Δεν μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο. Δεν παρακολουθώ. Δεν ξέραμε πως ο Μέισον παίζει στη Γιουνάιτεντ. Ήταν μια ωραία βραδιά, σίγουρα. Οι τέσσερίς μας περάσαμε ώρες μαζί, γνωριστήκαμε. Ήταν καλά παιδιά. Πολύ πολύ καλά».

Δείτε ακόμη:

Αποχωρεί από τη Φόρμουλα 1 η Ινφίνιτι για τα …μάτια της ηλεκτροκίνησης 
Και στην Τουρκία βαρέθηκαν τα καμώματα Λιβάγια!
Η στάση ζωής του χαροκαμένου σέντερ των Τίμπεργουλβς, Καρλ-Άντονι Τάουνς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις