Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΝΒΑ – πανδημία: “Πέθανα 13 Απριλίου”!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΒΑ – πανδημία: “Πέθανα 13 Απριλίου”!

ΝΒΑ - πανδημία: Ο ΔομινικανοΑμερικάνος σέντερ των Τίμπεργουλβς, Καρλ-Άντονι Τάουνς, χτυπήθηκε από τη μοίρα χάνοντας τη μητερα κι έξι ακόμα συγγενείς του από covid-19

ΝΒΑπανδημία: Συγκλονίζει ο Καρλ-Άντονι Τάουνς με τις δηλώσεις του. Ο ΔομινικανοΑμερικάνος σέντερ των Τίμπεργουλβς που χτυπήθηκε βάναυσα από την πανδημία χάνοντας εφτά συνολικά συγγενείς από τον ιό, συμπεριλαμβανομένης και της μητέρας του. Μάλιστα, τονίζει πως ο θάνατος της μητέρας του στις 13 Απριλίου τον έχει αλλάξει.  Ο Τάουνς τόνισε πως δεν θα είναι πια ο ίδιος, καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «αυτός ο Καρλ που ξέρατε πέθανε στις 13 Απριλίου». Ενώ, δήλωσε πως δεν θεωρεί το μπάσκετ ως γιατρειά για τα όσα έχουν συμβεί.

Πιο αναλυτικά, ο 25χρονος δήλωσε αρχικά: «Ξέρετε κάτι; Δεν αναγνωρίζω καν τα παιχνίδια που έπαιξα τα προηγούμενα χρόνια και πώς ένιωσα τότε. Για να είμαι ειλικρινής, ούτε τα θυμάμαι, ούτε με ενδιαφέρουν Μπορώ να καταλάβω μόνο τι συνέβη από τις 13 Απριλίου και έπειτα». Για να συμπληρώσει: «Μπορεί να με βλέπετε να χαμογελώ, αλλά αυτός ο Καρλ που ξέρατε πέθανε στις 13 Απριλίου. Δεν θα ξαναγυρίσει, δεν τον θυμάμαι. Έχω φυσική παρουσία, αλλά η ψυχή μου πέθανε πριν από πολύ καιρό».

ΝΒΑ – πανδημία: “Μην μιλάτε για πριν την 13/4”

Ο Τάουνς: «Είμαι τυχερός που έχω τα παιδιά μου και τα ανίψια μου που με περιμένουν στο σπίτι. Και την αδελφή μου που πάντα ήταν η αγαπημένη της μητέρας μου και ας λέει ότι ήμουν εγώ. Θέλω πολύ να απαντήσω σε ερωτήσεις σας για το παρελθόν, αλλά μιλάτε για πριν τις 13 Απριλίου. Και αυτόν τον τύπο δεν τον ξέρω, δεν τον θυμάμαι καθόλου».

Ενώ, αναφερόμενος στο μπάσκετ δήλωσε: «Πάντα χαμογελούσα βλέποντας τη μαμά μου στη θέση της να χαίρεται να με βλέπει να παίζω. Θα είναι δύσκολο για μένα να αγωνιστώ, να πω πως θα αποτελέσει θεραπεία για μένα. Δεν πιστεύω πως το μπάσκετ θα είναι ξανά για μένα θεραπεία. Θα μου δώσει την ευκαιρία όμως να φέρω στη μνήμη μου τις καλές στιγμές που είχα».

Δείτε ακόμη:

Ποδόσφαιρο: Η Ελλάδα, η Ρουμανία, η Ρωσία και τα ταλέντα στον 20ό αιώνα
Ψηφίστηκε η τροπολογία για το στοίχημα, νέα έσοδα για ομάδες λέει ο Αυγενάκης
Ανακοίνωση-κατηγορώ του Ολυμπιακού κατά ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις