Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Χάσμα με Ζε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Χάσμα με Ζε

Παναθηναϊκός - μεταγραφές: 1,2 εκατ. ευρώ η διαφορά της “πράσινης” πρότασης από τις αξιώσεις της Αντβέρπ για τον Καμερούνιο εξτρέμ

Παναθηναϊκόςμεταγραφές: Ο Λαμκέλ Ζε φαίνεται πως θα είναι αυτός, που θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Καμερουνέζος εξτρέμ είναι ο εκλεκτός του Λάζλο Μπόλονι για τα φτερά της επίθεσης του “τριφυλλιού”. Μάλιστα, και ο ίδιος φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, επιθυμεί να συνεργαστεί εκ νέου με τον Λάζλο Μπόλονι. Εξάλλου αποτελεί προσωπική επιλογή του Ρουμάνου τεχνικού, ο οποίος ήταν αυτός που ζήτησε την απόκτηση του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το “αγκάθι” της υπόθεσης είναι η οψιόν αγοράς του 24χρονου εξτρέμ.

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Θέλουν 2 εκατ. ευρώ οι Βέλγοι

Πιο συγκεκριμένα, η Αντβέρπ αξιώνει 2 εκατομμύρια ευρώ για τον ποδοσφαιριστή, όμως οι “πράσινοι” φαίνεται να  προσφέρουν μέχρι στιγμής 800 χιλιάδες ευρώ. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει “κολλήσει” η υπόθεση. Πάντως, ο στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να ξεκαθαρίσουν το τοπίο της υπόθεσης μέχρι το τέλος του μήνα.  Ενώ, επιθυμούν να φέρουν τον ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα έως τις 29 Δεκεμβρίου, με σκοπό να τεθεί άμεσα υπό τις οδηγίες του Λάζλο Μπόλονι και να μπορέσει να ενταχθεί άμεσα στα πλάνα της ομάδας. Η υπόθεση φαίνεται πως θα έχει ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ημερών και θα φανεί αν ο Καμερουνέζος θα αγωνιστεί στο “τριφύλλι”.

Δείτε ακόμη:

Ποδόσφαιρο: Η Ελλάδα, η Ρουμανία, η Ρωσία και τα ταλέντα στον 20ό αιώνα
Ψηφίστηκε η τροπολογία για το στοίχημα, νέα έσοδα για ομάδες λέει ο Αυγενάκης
Ανακοίνωση-κατηγορώ του Ολυμπιακού κατά ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις