Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός: Κάτι… τρέχει με Ραφίνια!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Κάτι… τρέχει με Ραφίνια!

Ολυμπιακός - Ραφίνια: Οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν ότι Ραφίνια κάνει δεύτερες σκέψεις αναφορικά με τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες, ενώ υπάρχουν αντίστοιχες σκέψεις και από την πλευρά της ομάδας.

Ολυμπιακός – Ραφίνια: Αμφίβολο φέρεται να είναι το μέλλον του Ραφίνια στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με σενάρια από τη Βραζιλία. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν παίκτες για να ενισχύσουν και τα δύο άκρα της άμυνάς τους, με τους Βραζιλιάνους να αναφέρουν πως ο 35χρονος δεξιός μπακ πρόκειται να φύγει από την Ελλάδα. Σύμφωνα δημοσιεύματα της λατινικής χώρας ο Ραφίνια κάνει δεύτερες σκέψεις αναφορικά με τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες, ενώ υπάρχουν αντίστοιχες σκέψεις και από την πλευρά της ομάδας.

Αυτό δεν αποκλείεται να σημαίνει πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να λυθεί η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον παίκτη, τον οποίο και αρκετές ομάδες από τη Βραζιλία τον πιέζουν να επιστρέψει στην πατρίδα του. Όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι έχει ήδη προτάσεις στα χέρια του για να γυρίσει, ενώ από την άλλη γράφουν και για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα και πιο συγκεκριμένα του προπονητή της, Ζόρζε Ζέσους, ο οποίος είχε συνεργαστεί στη Φλαμίνγκο με τον Ραφίνια  και οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις. Για αυτό και οι Βραζιλιάνοι δεν αποκλείουν, σε περίπτωση που ο Ραφίνια φύγει τελικά από τον Ολυμπιακό, να παραμείνει στην Ευρώπη και να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα.

Δείτε ακόμα:
Νίκες για Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα
Εκανε παρέλαση στο “Εμιρεϊτς” η Σίτι, 4-1 την Αρσεναλ και πήγε στην 8άδα του Λιγκ Καπ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις