Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Τρένο η “Ατλέτι”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Τρένο η “Ατλέτι”

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Πέρασε 2-0 από το άντρο της Σοσιεδάδ - Η Μπαρτσελόνα έκανε διπλό στο Βαγιαδολίδ - Νέα “φάπα” στη Βαλένθια, 1-0 στο “Μεστάγια” η Σεβίλλη

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Συνεχίζει ακάθεκτη η Ατλέτικο Μαδρίτης! Οι «ροχιμπλάνκος επικράτησαν 2-0 της Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα». Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά το παιχνίδι και προσπάθησαν να βρουν τα πατήματα τους. Ο ρυθμός ήταν αργός και υπήρχε αρκετή ένταση. Καμία ομάδα δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά και οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Έτσι, οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.
Στο β’ μέρος, οι Μαδριλένοι ανέβασαν την απόδοση τους και πήραν αμέσως το προβάδισμα. Στο 49’ ο Ερμόσο έκανε το 0-1. Μετά το γκολ συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία και απείλησαν τους Βάσκους. Έκαναν φάσεις και διπλασίασαν τα τέρματα τους. Στο 74’ ο Γιορέντε έκανε το 0-2. Η Σοσιεδάδ προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων. Έτσι, η Ατλέτικο πήρε τη νίκη, παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και απέκτησε διαφορά τριών βαθμών από την Ρεάλ.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ανετα η Μπάρτσα

Επιστροφή στις νίκες και για την Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» νίκησαν 0-3 την Ρεάλ Βαγιαδολίδ στο «Ζοσέ Θορίγια». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Καταλανούς να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Πίεσαν τους «πουθελάνος» και έκαναν αρκετές ευκαιρίες. Στο 21’ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, με τον Λενγκλέ να κάνει το 0-1. Δεν σταμάτησαν εκεί και κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους λίγο αργότερα. Στο 35’ ο Μπρέιθγουεϊτ πέτυχε το 0-2. Στο β’ μέρος, η Μπαρτσελόνα συνέχισε να έχει τον έλεγχο. Κράτησε την μπάλα και προσπάθησε να χτυπήσει στους κενούς χώρους. Έτσι, βρήκαν και τρίτο γκολ. Στο 65’ ο Μέσι έκανε το 0-3. Η Βαγιαδολίδ δεν κατάφερε να αντιδράσει και αρκέστηκε σε έναν παθητικό ρόλο. Οι «μπλαουγκράνα» πήραν το τρίποντο και επέστρεψαν στις νίκες.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Βαλένθια ηττήθηκε 0-1 από την Σεβίλλη (Σούσο 81’). Η Βιγιαρεάλ έμεινε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (Πίνιο 74’ – Γουίλιαμς 19’). Η Έλτσε έμεινε ισόπαλη στο 2-2 απέναντι στην Οσασούνα (Τσάβες 46’, Καρίγιο 78’ – Γκαρθία 10’, Μπράσανατς 64’). Ενώ, Ουέσκα και Λεβάντε έμειναν ισόπαλες στο 1-1 (Οντιβέρος 31’ (πεν) – Μελέρο 53’).

Δείτε ακόμη:

Ολομέτωπη επίθεση σε ΕΠΟ με εξώδικο ο Ολυμπιακός
Γκέλαρε και γλίτωσε και τα χειρότερα, η ΑΕΚ 2-2 με το Βόλο
Η Τσέλσι 3-0 τη Γουέστ Χαμ, η Μπέρνλι 2-1 την Γουλβς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις