Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: Στα άκρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: Στα άκρα

Σούπερ Λιγκ - 13η αγωνιστική: Δεν περπατάει η κατάσταση στην ΑΕΚ, νέα γκέλα, 2-2 με το Βόλο και αναμένονται άμεσα δύσκολες αποφάσεις

Σούπερ Λιγκ13η αγωνιστική: Την στοιχειώνει η «κατάρα των Χριστουγέννων»! Η ΑΕΚ έμεινε ισόπαλη στο 2-2 κόντρα στον Βόλο σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ και αρκετά νεύρα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους «κιτρινόμαυρους» να μπαίνουν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και πήρε αμέσως το προβάδισμα. Στο 3’ ο Τάνκοβιτς με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έκανε το 0-1.  Οι Θεσσαλοί προσπάθησαν να αντιδράσουν και ανέβηκαν μέτρα στο γήπεδο. Πίεσαν τους γηπεδούχους  και βρήκαν την ισοφάριση. Στο 15’ ο Φεράρι θα γράψει το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να απειλούν και κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ απέναντι στην αποσυντονισμένη ΑΕΚ. Στο 34’ ο Ουάρντα έκανε το 1-2. Η «Ένωση» προσπάθησε να απαντήσει και έψαξε την ισοφάριση. Μάλιστα, έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις και ο Βόλος οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα.

Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: To β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και τρίτο γκολ στο 55’, ωστόσο μετά από εξέταση στο VAR το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοση της και μπόρεσε να βρει την ισοφάριση. Στο 70’ ο Ανσαριφάρντ έκανε το 2-2. Όμως, η «Ένωση» έμεινε με 10 παίχτες χάρη στην αποβολή του Παουλίνιο τέσσερα λεπτά αργότερα. Ο Βόλος έπαιξε επιθετικά και  προσπάθησε να πάρει ξανά το προβάδισμα χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Τα νεύρα ήταν αρκετά και οι Θεσσαλοί έχασαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα στο 84’, όταν αποβλήθηκε ο Κολόμπο.

Η αριθμητική ανισορροπία συνεχίστηκε καθώς στο 88’ ο Σάκχοφ αντίκρισε απευθείας κόκκινη. Το ματς μετατράπηκε σε ροντέο με αρκετές φάσεις, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι στο αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Τάνκοβιτς 3’, Φεράρι 15’, Ουάρντα 34’, Ανσαριφάρντ 70’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Παουλίνιο 74’, Κολόμπο 84’, Σάκχοφ 88’

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Βοηθοί: Κωστάρας (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Σβάρνας (Αλμπάνης 67’), Τσιγκρίνσκι, Μιτάι (Λόπες 82’), Σιμόες, Σιμάνσκι (Σάκχοφ 46’), Μάνταλος, Γκαρσία, Τάνκοβιτς (Ανσαριφάρντ 58’), Ολιβέιρα.

ΒΟΛΟΣ (Α. Λόπεθ): Κλέιμαν, Ντεντάκης, Σάντσες, Κολόμπο, Φεράρι, Ριένστρα, Μπαριέντος, Ουάρντα, Μπαρτόλο, Περέα (Μαρτίνες 67’), Δουβίκας (Μήτογλου 86’).

Δείτε ακόμη:

Νίκες για Ρεάλ και Γρανάδα, 3-1 στην Εϊμπάρ και 2-0 την Μπέτις αντίστοιχα
Λάτσιο και Μίλαν χαμογέλασαν, σαρωτική και η Αταλάντα!
Πολυβόλο η Γιουνάιτεντ, διπλό χρυσάφι η Λέστερ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις