Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – Λιγκ Καπ: Σαρωτική Σίτι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Λιγκ Καπ: Σαρωτική Σίτι

Αγγλία - Λιγκ Καπ: Διέλυσε 4-1 την Αρσεναλ στο “Εμιρεϊτς” και πε΄ρασε στους “$” της διοργάνωσης - Πέρασε και η Μπρέντφορντ, 1-0 τη Νιουκαστλ

Αγγλία – Λιγκ Καπ: Ματς με πλούσιο θέαμα στο «Έμιρεϊτς». Η Μάντσεστερ Σίτι κατατρόπωσε με 4-1 την Άρσεναλ. Οι «πολίτες» μπήκαν φορτσάτοι και κατάφεραν να πάρουν αμέσως το προβάδισμα. Στο 3’ ο Ζεσούς έκανε το 0-1. Η Άρσεναλ ανέβασε την ένταση της και προσπάθησε να αντιδράσει. Πίεσε την Σίτι και έκανε φάσεις. Έτσι, έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο 32’ ο Λακαζέτ έγραψε το 1-1.

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και κυριάρχησαν. Πίεσαν την Άρσεναλ και κυνήγησαν το γκολ, που θα τους έδινε το προβάδισμα. Στο 55’ ο Μάχρεζ έκανε το 1-2. Ενώ, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φοντέν έγραψε το 1-3. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και περιορίστηκαν σε έναν πιο παθητικό ρόλο. Οι «πολίτες» συνέχισαν να πιέζουν και στο 73’ ο Λαπόρτ διαμόρφωσε το 1-4. Η Σίτι διατήρησε εύκολα το προβάδισμα και πήρε το εισιτήριο για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Αγγλία – Λιγκ Καπ: Ιστορική πρόρκιση η Μπρέντφορντ

Έγραψε ιστορία η Μπρέντφορντ! Οι «μέλισσες» επικράτησαν 1-0 της Νιούκαστλ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και προσέφεραν ωραίο θέαμα. Έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, ωστόσο οι δύο τερματοφύλακες βρίσκονταν σε εξαιρετική κατάσταση και διατήρησαν το μηδέν. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που το πέτυχαν. Στο 66’ ο Ντασίλβα έκανε το 1-0. Οι «καρακάξες» προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως ο κίπερ των γηπεδούχων κράτησε όρθια την ομάδα του. Έτσι, η Μπρέντφορντ πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Δείτε ακόμη:

Ολομέτωπη επίθεση σε ΕΠΟ με εξώδικο ο Ολυμπιακός
Γκέλαρε και γλίτωσε και τα χειρότερα, η ΑΕΚ 2-2 με το Βόλο
Η Τσέλσι 3-0 τη Γουέστ Χαμ, η Μπέρνλι 2-1 την Γουλβς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις