Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κορκολής – Ρουγγέρη καρκίνος: Η μάχη που έδωσαν
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κορκολής – Ρουγγέρη καρκίνος: Η μάχη που έδωσαν

Κορκολής - Ρουγγέρη καρκίνος: Για τον «πόλεμο» με τον καρκίνο μίλησαν ο γνωστός συνθέτης και η αγαπημένη ηθοποιός και συγγραφέας

Κορκολής – Ρουγγέρη καρκίνος: Στην εκπομπή Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ βρέθηκαν ο Στέφανος Κορκολής και η Κάρμεν Ρουγγέρη και μεταξύ άλλων οι δυο τους συνομίλησαν για τη μάχη που έδωσαν με τον καρκίνο. Ο γνωστός συνθέτης έκανε λόγο για έναν αέναο πόλεμο, ενώ τόνισε πως η εμπειρία του με καρκίνο τον βοήθησε να πετάξει τους τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή του. «Σε μένα έρχεται και φεύγει. Είναι μία διαρκής μάχη. Το βασικό είναι ότι πρέπει να μάθουμε όλοι μας να κάνουμε προληπτικό έλεγχο. Μπορείς να σωθείς, να προλάβεις. Είναι μία αρρώστια που χτυπά ανεξαιρέτως. Δεν πρέπει να κατεβάσεις τα χέρια και να το δέχεσαι. Εγώ το πολεμάω», είπε χαρακτηριστικά ο Κορκολής.

Όσον αφορά στην αγαπημένη ηθοποιό και συγγραφέα, η κ.Ρουγγέρη αποκάλυψε πως τελείως συμπωματικά διέγνωσε σε πολύ αρχικό στάδιο καρκίνο στον μαστό και καταλήγει στο διαχρονικό συμπέρασμα, ότι η πρόληψη σώζει ζωές. «Εγώ είμαι της πρόληψης και έκανα μία μαστογραφία. Δεν με πήραν στο τηλέφωνο να μου πουν τι συμβαίνει. Μία μέρα τυχαία πήγα να την πάρω και έγραφε μέσα ότι οπωσδήποτε πρέπει να γίνει εγχείρηση για να ελεγχθεί κάτι ύποπτο που βρήκαν. Και πραγματικά το έκανα, ήταν σαν τη μύτη της καρφίτσας, ήταν κακό, ήταν καρκίνος. Το προλάβαμε και ήταν όλα καλά. Η γιατρός μου είπε κάθε 6 μήνες να κάνω εξετάσεις», σημείωσε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις