Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: Χορταστική ισοπαλία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: Χορταστική ισοπαλία

Σούπερ Λιγκ - 13η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 στου “Ζωσιμάδες” στο τελευταίο τους ματς για το 2020

Σούπερ Λιγκ13η αγωνιστική: Ματσάρα στους «Ζωσιμάδες»! ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Ηπειρώτες να μπαίνουν δυνατά και να παίρνουν την πρωτοβουλία. Πίεσαν τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν και δοκάρι στο 17’ με τον Ριέρα. Ο ΠΑΣ έκανε φάσεις και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 23’ ο Παμλίδης έκανε το 1-0.

Οι Αρκάδες ανέβασαν την απόδοση τους και μπόρεσαν να αντιδράσουν. Έπαιξαν πιο επιθετικά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο 34’ μετά από εξαιρετική ομαδική ανάπτυξη ο Μουνάφο έκανε το 1-1. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να κυνηγούν κάποιο γκολ, όμως δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους. Έτσι, οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς έμειναν με 10 παίχτες. Στο 54’ ο Σιόντης αποβλήθηκε για ένα σκληρό μαρκάρισμα. Οι Αρκάδες πήραν την πρωτοβουλία και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα. Έψαξαν το γκολ και έκαναν φάσεις, όμως δεν μπορούσαν να βρουν το γκολ. Στο 84’ το πέτυχαν, όταν ο Φερνάντεθ έκανε το 1-2. Ο ΠΑΣ αποδείχτηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει και ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα, με τον Κρίζμαν να γράφει το τελικό 2-2. Έτσι, οι δύο ομάδες έκλεισαν την χρονιά με ισοπαλία και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Παμλίδης 23’, Μουνάφο 34’, Λ. Φερνάντεθ 84’, Κρίζμαν 86’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Σιόντης 54’

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ευαγγέλου (Αθηνών), Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Βασιλόπουλος (Έβρου), VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Α. Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (Σάλιακας 84’), Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Κάστρο (Σιόντης λ. τρ. 8’), Ντομίνγκεθ, Νάουμετς (Λέο Μπατίστ 46’), Ελευθεριάδης (Παντελάκης 63’), Παμλίδης (Λιάσος 63’), Κρίζμαν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρες, Σουάρεθ, Καστάνιο, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (Βαλιέντε λ. τρ. 40’), Σίτο (Καπίγια 89’), Ριέρα (Λουίς Φερνάντεθ 74’), Κρέσπι (Λέο Τιλίκα 74’), Μπαράλες.

Δείτε ακόμη:

Νίκες για Ρεάλ και Γρανάδα, 3-1 στην Εϊμπάρ και 2-0 την Μπέτις αντίστοιχα
Λάτσιο και Μίλαν χαμογέλασαν, σαρωτική και η Αταλάντα!
Πολυβόλο η Γιουνάιτεντ, διπλό χρυσάφι η Λέστερ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις