Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Αρετή Λις
LIFESTYLE

My Style Rocks τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Αρετή Λις

My Style Rocks τελικός: Το My style rocks έριξε αυλαία μετά από τέσσερις περίπου μήνες.

My Style Rocks τελικός: Το My style rocks έριξε αυλαία μετά από τέσσερις περίπου μήνες. Ο μεγάλος τελικός που περιμέναμε έγινε σήμερα. Έξι παίκτες διεκδίκησαν το έπαθλο του “My Style Rocks”, με την Αρετή Λις να αναδεικνύεται ως η μεγάλη νικήτρια του σόου. Μια ανάσα από τη νίκη έφτασε ο Μηνάς Αηδόνης.

Στον μεγάλο τελικό του My Style Rocks οι διαγωνιζόμενοι, για μία ακόμη φορά, προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν με το στιλ τους, κάνοντας λαμπερές εμφανίσεις ως «Queens & Kings». Οι έξι φιναλίστ κρίθηκαν για τελευταία φορά από τους κριτές αλλά και τους συμπαίκτες τους.

Κριτική επιτροπή και κοινό αποφάσισαν ότι το καλύτερο στυλ έχει η Αρετή Λις, η οποία αναδείχτηκε μεγάλη νικήτρια του σόου μόδας. Η Έρη Λώλη, η Κάτια Φουρτούνη, ο Μηνάς Αηδόνης, ο Σπύρος Νικολαΐδης και η Τζένη Γεωργιάδου προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν κριτές και τηλεθεατές ως “Queens & Kings”, ωστόσο δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την Αρετή Λις σε βαθμολογία.  Η Αρετή Λις κέρδισε λοιπόν τον τίτλο του My Style Rocks και το έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Παράλληλα, στη διάρκεια του τελικού, η Κατερίνα Στικούδη ερμήνευσε σε πρώτη μετάδοση, το νέο της τραγούδι και με τον χορό της έβαλε φωτιά στο πλατό. Oι εκπλήξεις, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς έκαναν την ανατροπή και παρουσίασαν τα δικά τους μοναδικά acts, ενώ τους συνόδευσαν και κορίτσια που είχαν συμμετάσχει σε παλαιότερους κύκλους του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις