My Style Rocks τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Αρετή Λις

LIFESTYLE

My Style Rocks τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Αρετή Λις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

My Style Rocks τελικός: Το My style rocks έριξε αυλαία μετά από τέσσερις περίπου μήνες.

20.12.2020 | 18:48

My Style Rocks τελικός: Το My style rocks έριξε αυλαία μετά από τέσσερις περίπου μήνες. Ο μεγάλος τελικός που περιμέναμε έγινε σήμερα. Έξι παίκτες διεκδίκησαν το έπαθλο του “My Style Rocks”, με την Αρετή Λις να αναδεικνύεται ως η μεγάλη νικήτρια του σόου. Μια ανάσα από τη νίκη έφτασε ο Μηνάς Αηδόνης.

Στον μεγάλο τελικό του My Style Rocks οι διαγωνιζόμενοι, για μία ακόμη φορά, προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν με το στιλ τους, κάνοντας λαμπερές εμφανίσεις ως «Queens & Kings». Οι έξι φιναλίστ κρίθηκαν για τελευταία φορά από τους κριτές αλλά και τους συμπαίκτες τους.

Κριτική επιτροπή και κοινό αποφάσισαν ότι το καλύτερο στυλ έχει η Αρετή Λις, η οποία αναδείχτηκε μεγάλη νικήτρια του σόου μόδας. Η Έρη Λώλη, η Κάτια Φουρτούνη, ο Μηνάς Αηδόνης, ο Σπύρος Νικολαΐδης και η Τζένη Γεωργιάδου προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν κριτές και τηλεθεατές ως “Queens & Kings”, ωστόσο δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την Αρετή Λις σε βαθμολογία.  Η Αρετή Λις κέρδισε λοιπόν τον τίτλο του My Style Rocks και το έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Παράλληλα, στη διάρκεια του τελικού, η Κατερίνα Στικούδη ερμήνευσε σε πρώτη μετάδοση, το νέο της τραγούδι και με τον χορό της έβαλε φωτιά στο πλατό. Oι εκπλήξεις, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς έκαναν την ανατροπή και παρουσίασαν τα δικά τους μοναδικά acts, ενώ τους συνόδευσαν και κορίτσια που είχαν συμμετάσχει σε παλαιότερους κύκλους του παιχνιδιού.

Exit mobile version