Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: Ο τολμών νικά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: Ο τολμών νικά

Σούπερ Λιγκ - 13η αγωνιστική: Ρίσκαρε και επιβραβεύτηκε ο ΠΑΟΚ, νίκη 2-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό και είχε και δοκάρι για τρίτο τέρμα

Σούπερ Λιγκ13η αγωνιστική: Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος επικράτησε 2-2 του Παναθηναϊκού στην Τούμπα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έπαιξαν ανοιχτά και ο ρυθμός ήταν γρήγορος. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 11’ ο Σφιντέρσκι έκανε το 1-0.

Οι «πράσινοι» απάντησαν άμεσα και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Στο 16’ ο Αϊτόρ έγραψε το 1-1. Οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία και πίεσαν τον Παναθηναϊκό. Έκαναν αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ, όμως ο Ξενόπουλος κρατούσε όρθιο το «τριφύλλι». Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, το ωραίο θέαμα και τον γρήγορο ρυθμό διαδέχτηκαν τα νεύρα και η ένταση. Ο ΠΑΟΚ εξακολουθούσε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έκανε φάσεις και έψαξε το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα. Στο 65’ το βρήκε, όταν ο Ίνγκασον έκανε το 2-1. Μετά το γκολ το παιχνίδι έγινε πιο γρήγορο και οι ομάδες έπαιξαν πιο επιθετικά. Ο «δικέφαλος» εξακολουθούσε να ελέγχει τον ρυθμό και θα μπορούσε να είχε πετύχει κι’ άλλο γκολ. Έκανε φάσεις και είχε και δοκάρι στο 77’ με τον Αουγκούστο. Το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει και ο ΠΑΟΚ έκλεισε το 2020 με νίκη σε ντέρμπι.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Σφιντέρσκι 11’, Αϊτόρ 16’, Ίνγκασον 65’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τάμας Μπόγκναρ (Ουγγαρία), Βοηθοί: Μπάλαζ Μπούζας (Ουγγαρία), Πέτερ Κόμπορ (Ουγγαρία), VAR: Γκόραν Γκαμπρίλο (Κροατία)

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (Κρέσπο 83’), Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Ινγκασον, Ελ Καντουρί, Μούργκ (Σβαμπ 72’), Αουγκούστο (Εσίτι 88’), Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι (Τσόλακ 83’), Τζόλης (Περέιρα 88’).

Παναθηναϊκός (Λ. Μπόλονι): Ξενόπουλος, Χουανκάρ, Πούγγουρας (Αλεξανδρόπουλος 82’), Σένκεφελντ, Σάντσες (Μπουζούκης 89’), Βέλεθ, Μαουρίσιο, Μακέντα (Ιωαννίδης 71’), Βιγιαφάνιες (Καρλίτος 71’), Αϊτόρ (Εμμανουηλίδης 82’), Χατζηγιοβάνης.

Δείτε ακόμη:

Απέλυσε τον Βλάνταν Ιβιτς και όλους τους συνεργάτες του η Γουότοφορντ
Κορυφή το Λίβερπουλ, πρώτοι οι κόκκινοι, δεύτεροι οι μπλε!
Νέες γκέλες Σοσιεδάδ, Μπαρτσελόνα, κερδισμένη και μόνη πρώτη η Ατλέτικο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις