Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Μέρα γηπεδούχων
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Μέρα γηπεδούχων

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Στον αφρό οι έδρες, η Βόλφσμπουργκ υπέταξε 1-0 τη Στουτγκάρδη και η Φράιμπουργκ διέλυσε 4-1 τη Χέρτα

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Επιστροφή στις νίκες για την Βόλφσμπουργκ! Οι «λύκοι» επικράτησαν 1-0 της Στουτγκάρδης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έπαιξαν επιθετικά και ο ρυθμός ήταν γρήγορος. Έκαναν φάσεις εκατέρωθεν, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που φάνηκε να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο. Δεν κατάφεραν και σκοράρουν και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, η Βόλφσμπουργκ μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και πήρε το προβάδισμα. Στο 49’ ο Μπρέκαλο έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία της Βόλφσμπουργκ, η οποία με την σειρά της συνέχισε να παίζει επιθετικά και να κάνει φάσεις. Οι «λύκοι» διατήρησαν το προβάδισμα έως το τέλος του αγώνα και πήραν μία σημαντική νίκη.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ανετα η Φράιμπουργκ

Ωραίο θέαμα και στο Φράιμπουργκ, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα νίκησε 4-1 την Χέρτα Βερολίνου.  Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για του γηπεδούχους, αφού κατάφεραν να ανοίξουν αμέσως το σκορ. Στο 7’ ο Γκρίφο έκανε το 1-0. Η Χέρτα προσπάθησε να αντιδράσει. Πίεσε τους γηπεδούχους και έκανε φάσεις, ωστόσο η Φράιμπουργκ αμύνθηκε υποδειγματικά.

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο 52’ ο Λουκεμπάκιο έκανε το 1-1. Η χαρά δεν κράτησε για πολύ, καθώς εφτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Ντεμίροβιτς. Η Φράιμπουργκ δεν σταμάτησε μόνο εκεί και στο 67’ ο Γκούλντε έκανε το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Πίτερσεν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 94ο λεπτό. Έτσι, η Φράιμπουργκ πήρε μια εμφατική νίκη.

Δείτε ακόμη:

Απέλυσε τον Βλάνταν Ιβιτς και όλους τους συνεργάτες του η Γουότφορντ
Κορυφή το Λίβερπουλ, πρώτοι οι κόκκινοι, δεύτεροι οι μπλε!
Νέες γκέλες Σοσιεδάδ, Μπαρτσελόνα, κερδισμένη και μόνη πρώτη η Ατλέτικο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις