Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ασέλγεια σε ανήλικη: Νέα υπόθεση φρίκης στη Θεσσαλονίκη
ΕΛΛΑΔΑ

Ασέλγεια σε ανήλικη: Νέα υπόθεση φρίκης στη Θεσσαλονίκη

Ασέλγεια σε ανήλικη: Στη Θεσσαλονίκη πατριός ηλικίας 37 ετών ασελγούσε από τον περασμένο Αύγουστο στην 12χρονη.

Ασέλγεια σε ανήλικη: Ένας 37χρονος αλλοδαπός συνελήφθη χθες Παρασκευή καθώς, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ασελγούσε σε βάρος 12χρονης αλλοδαπής, της οποίας είναι πατριός. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν άνδρα ιρακινής καταγωγής 37 ετών. Οι φρικτές πράξεις του πατριού ξεκίνησαν τις αρχές του Αυγούστου 2020 και συνεχίστηκαν έως και τις αρχές Νοεμβρίου 2020 μέσα στο σπίτι όπου διαμένουν στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης. Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου χθες (18-12-2020), δυνάμει εντάλματος που εκδόθηκε από Τακτικό Ανακριτή της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται πως χτες Παρασκευή η πόλη της Θεσσαλονίκης ήρθε αντιμέτωπη με άλλες δύο υποθέσεις φρίκης. Στη μία περίπτωση επτά ανήλικοι κατηγορούνται ότι βίασαν μία 14χρονη σε εγκαταλελειμμένο ιδιωτικό ίδρυμα στην περιοχή της Περαίας. Η ανήλικη, μαθήτρια Γ’ Γυμνασίου μετέβη στο συγκεκριμένο οίκημα και εκεί ένας συνομήλικός της και άλλοι έξι ανήλικοι φέρονται να τη βίασαν. Και οι εφτά αρνούνται τις κατηγορίες.

Νεκρός 87χρονος

Στην άλλη περίπτωση ένας ηλικιωμένος 87 ετών βρήκε τον θάνατο κατά τη διάρκεια ληστείας από δύο ανήλικους ηλικίας 12 και 14 ετών αντίστοιχα. Συνεργοί τους ήταν η γιαγιά τους 45 ετών και ο σύντροφός της, 40 ετών, που κρατούσαν τσίλιες έξω από το σπίτι του θύματος. Όταν ο ηλικιωμένος τούς αντελήφθη άρχισαν να τον γρονθοκοπούν με μανία στο κεφάλι, ενώ όταν έπεσε στο έδαφος συνέχισαν να τον κλοτσούν σε όλο του το σώμα.

Η κόρη του 87χρονου στο newsit
Δείτε ακόμη

On camera θα εμβολιαστούν Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Το έσκασε ο 14χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 87χρονο
Christmas on the road! Η πανέμορφη, στολισμένη Αθήνα από drone
Νέο κορονοπάρτι παρά τις εκκλήσεις – Επίθεση και απειλές στους Αστυνομικούς
Το θρίλερ της δολοφονίας του 42χρονου στη Νιγρίτα – “Σύμμαχος” η λάσπη
Κατασκοπεία στη Ρόδο: Η Άγκυρα πήρε θέση και ζητάει τα ρέστα
Ο Πέτσας “ρίχνει στο τραπέζι” ενδεχόμενο νέων τοπικών lockdown – Όσα είπε στον Αυτιά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις