Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 42χρονος Καβάλα: Το θρίλερ της δολοφονίας του ηλεκτρολόγου
ΕΛΛΑΔΑ

42χρονος Καβάλα: Το θρίλερ της δολοφονίας του ηλεκτρολόγου

42χρονος Καβάλα: Τώρα οι αστυνομικοί επιχειρούν καταρχήν σάρωση των τηλεφώνων που εξέπεμψαν σε κεραία κινητής τηλεφωνίας τις επίμαχες ώρες του Σαββάτου.

42χρονος Καβάλα: Η λάσπη που είχε δημιουργηθεί από την καταρρακτώδη βροχή η οποί είχε προηγηθεί στην περιοχή μεταξύ Νιγρίτας και Αμφίπολης, στις Σέρρες, ίσως αποδειχθεί ο μεγάλος «σύμμαχος» της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της δολοφονίας με θύμα τον 42χρονο Γιώργο Γρηγοριάδη, ηλεκτρολόγο ο οποίος αναλάμβανε εγκαταστάσεις ηλεκτρολογικές σε μεγάλα κτίρια.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Εξ αιτίας του όγκου της λάσπης, το αυτοκίνητο του άτυχου θύματος, που οδηγούσε ένας εκ των δολοφόνων του και με το οποίο μεταφέρθηκε η σωρός και ρίχτηκε σε αρδευτικό κανάλι, «κόλλησε» και ήταν αδύνατο για τους δράστες να το κινήσουν και να επιστρέψουν ίσως με αυτό από εκεί που ξεκίνησαν. Έτσι, αναγκάστηκαν, από την απρόσμενη γι’ αυτούς «παρέμβαση» της φύσης, να το εγκαταλείψουν περίπου 1,5 χιλιόμετρο μακριά από το αρδευτικό κανάλι όπου μετέφεραν και πέταξαν το πτώμα το οποίο βρέθηκε από διερχόμενο στην περιοχή και τότε ήταν που σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία.

Το όχημα αυτό που φέρει βουλγαρικές πινακίδες και είχε περάσει στην ιδιοκτησία του θύματος, παρέμεινε εκεί και τώρα αποτελεί ένα από τα βασικά ατού στα χέρια των ερευνητών για να φθάσουν στους δολοφόνους.

Ήδη από την πρώτη εξερεύνηση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε αίμα στο πορτ μπαγκάζ, στοιχείο που δείχνει ότι μετά την δολοφονία με χτύπημα στο κέντρο της ωμοπλάτης, οι δράστες μετέφεραν το πτώμα από κλειστό χώρο στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου και στη συνέχεια οδηγώντας οι ίδιοι στο αρδευτικό κανάλι.

Ήδη το όχημα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τη λήψη αποτυπωμάτων η ιχνών DNA, αφού θεωρείται σίγουρο ότι τέτοια στοιχεία θα βρεθούν  καθώς οι δράστες είχαν άμεση επαφή με το εσωτερικό του οχήματος.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα είναι πεπεισμένοι ότι το έγκλημα έγινε σε άλλο σημεία και σε άλλο σημείο βρέθηκε το πτώμα του 42χρονου ηλεκτρολόγου.

Ψάχνουν τον τόπο του εγκλήματος

Ακριβώς το πού έγινε η εγκληματική ενέργεια είναι το ζητούμενο τώρα για την προανάκριση. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του Alphafreepress, η δολοφονία δεν έγινε στο σπίτι όπου διέμενε μόνο το άτυχο θύμα. Από την αυτοψία που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι τα πάντα ήταν σε τάξη και τίποτε δεν είχε συμβεί μέσα σε αυτό. Οπότε, όλα τα στοιχεία συγκλίνουν ότι οι δράστες παγίδεψαν τον 42χρονο με τηλεφώνημά τους σε χώρο όπου ο ίδιος αισθανόταν άνετα. Ο Γιώργος Γρηγοριάδης φαίνεται ότι δέχθηκε γροθιά στη δεξιά παρειά. Για άγνωστο για ποια διαφορά, προκλήθηκε ρήξη.

Και όπως γύρισε αιφνιδιασμένος, οι δράστες του κατάφεραν στην ωμοπλάτη ίσως δύο χτυπήματα με αντικείμενο το είδος του οποίου δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη. Ο θάνατός του προκλήθηκε από αιμορραγία. το αυτοκίνητο στο οποίο στη θέση του οδηγού μπήκε ο δολοφόνος…. Και τότε αποφασίστηκε να γίνει η μεταφορά του με το αυτοκίνητο στο οποίο στη θέση του οδηγού μπήκε ο δολοφόνος.

Τώρα οι αστυνομικοί επιχειρούν καταρχήν σάρωση των τηλεφώνων που εξέπεμψαν σε κεραία κινητής τηλεφωνίας τις επίμαχες ώρες του Σαββάτου.

Επίσης επιχειρούν να δουν τις τελευταίες τηλεφωνικές συνομιλίες του θύματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο του 42χρονου έφερε βουλγαρικές πινακίδες. Αυτό, γιατί του το είχε πουλήσει ένας Βούλγαρος, αλλά ολοκληρωμένη μεταβίβαση δεν είχε γίνει κι έτσι το όχημα παρέμενε με τις πινακίδες Βουλγαρίας και στο όνομα του αλλοδαπού πωλητή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις