Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάρτι Ξάνθη κορονοϊός: Συλλήψεις και πρόστιμα από την Αστυνομία
ΕΛΛΑΔΑ

Πάρτι Ξάνθη κορονοϊός: Συλλήψεις και πρόστιμα από την Αστυνομία

Πάρτι Ξάνθη κορονοϊός: Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Πάρτι Ξάνθη κορονοϊός: Πάρτι εν μέσω πανδημίας διοργάνωσε την Πέμπτη το βράδυ ιδιοκτήτης οικίας στην Ξάνθη, με αποτέλεσμα να δεχτεί πρόστιμο που έφτασε τις 3000 ευρώ. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, δέχθηκαν επίθεση και απειλές από τους παρευρισκόμενους. Η Αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης στον οποίο επιβλήθηκε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ, για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονωϊού. Στους άλλους δύο συλληφθέντες επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Σε υψηλά επίπεδα παραμένουν τα κρούσματα στην Ξάνθη

Στη Μύκονο… ράβονται για το Πάσχα!

Την ίδια ώρα, ορισμένοι σχεδιάζουν πάρτι για το… Πάσχα και αδιαφορούν για τα όσα συμβαίνουν. Καταγγελίες για την διοργάνωση πάρτι σε βίλες στη Μύκονο μετά το Πάσχα και ενώ η πανδημία του κορονοϊού θα είναι σε εξέλιξη, έκανε το Σωματείο Επιχειρήσεων Εστίασης και Διασκέδασης Μυκόνου μέσα από επιστολή που απέστειλε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε και στη σελίδα τους στο facebook. Oι επαγγελματίες του κλάδου ζητούν τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό, ώστε να αναλυθούν τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Την ίδια ώρα, απευθύνουν έκκληση στον κ. Χρυσοχοΐδη για ενημέρωση σχετικά με τα σχέδια του υπουργείου να μπει «φρένο» στα πάρτι εν μέσω πανδημίας και ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν του 2021.

Κεντρική εικόνα από αρχείο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις