Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Σκαμπίλι στο Βερολίνο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Σκαμπίλι στο Βερολίνο

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Αδιόρθωτη η Ντόρτμουντ και με τον Τέρζιτς στον πάγκο, έχασε 2-1 από την Ουνιόν στη γερμανική πρωτεύουσα

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ακόμα ένα «χαστούκι» για την Ντόρτμουντ! Οι Βεστφαλοί ηττήθηκαν 2-1 από την Ουνιόν στο Βερολίνο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν την πρωτοβουλία. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πρώτο λόγο και κράτησαν την μπάλα.  Έψαξαν να βρουν κενά στην άμυνα των γηπεδούχων και πίεσαν. Έκαναν αρκετές φάσεις, ωστόσο δεν μπορούσαν να τις αξιοποιήσουν.

Την ίδια ώρα, η Ουνιόν είχε ένα πιο παθητικό ρόλο, έκλεισε πολύ καλά τους χώρους και διατήρησε εύκολα το μηδέν στα μετόπισθεν, ενώ και επιθετικά απειλούσε με κόντρες. Οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να αλλάξουν κάτι πριν από την ανάπαυλα και έτσι οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Το β’ μέρος

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι φιλοξενούμενοι εξακολουθούσαν να έχουν την κατοχή, όμως δεν μπόρεσαν να απειλήσουν. Η Ουνιόν βρήκε τον τρόπο και «χτύπησε» την κατάλληλη στιγμή. Στο 57’ ο Αβονίγι έκανε το 1-0. Η απάντηση ήταν άμεση από την Ντόρτμουντ, αφού τρία λεπτά αργότερα ο Μουκόκο έκανε το 1-1. Μάλιστα, έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα. Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν και πήραν εκ νέου το προβάδισμα. Στο 77’ ο Φρίντριχ έκανε το 2-1. Οι Βεστφαλοί δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και η Ουνιόν κατάφερε να πάρει μία μεγάλη νίκη, με την Ντόρτμουντ να επιστρέφει στις ήττες.

Δείτε ακόμη:

Το καλεντάρι της Φόρμουλα 1 για το 2021
Τη λύση για επανέναρξη εθνικών πρωταθλημάτων και Α2 απεργάζονται ΕΟΚ-ΠΣΑΚ
Σεβασμός σε Λεβαντόσφσκι και Κλόπ, κορυφαίοι της χρονιάς στα βραβεία της ΦΙΦΑ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις