Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Noor 1 – Πάνος Καμμένος: «Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί για τη μη εμπλοκή Μαρινάκη»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Noor 1 – Πάνος Καμμένος: «Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί για τη μη εμπλοκή Μαρινάκη»

Noor 1 - Πάνος Καμμένος: Ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στο real.gr μιλάει για την υπόθεση Noor one

Noor 1 – Πάνος Καμμένος: Ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος παραχώρησε συνέντευξη στο real.gr και μεταξύ άλλων μίλησε για την υπόθεση με το Noor One. Ο κ.Καμμένος ξεκαθάρισε πως δεν ισχύουν όσα αναφέρονται σε πρόσφατο ξένο δημοσίευμα για εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση. Συγκεκριμένα στην ερώτηση «στο τελευταίο δημοσίευμα της new republic υπάρχει αναφορά στο πρόσωπο σας σε σχέση με επιχειρηματία που δήθεν είχε εμπλοκή στο Νoor Οne. Τι λέτε;», ο κ.Καμμένος ανέφερε:

«Δέχθηκα και δέχομαι αήθεις επιθέσεις από πρωτοκλασάτα στελέχη συγκεκριμένου συγκροτήματος και μάλιστα σε βάρος της οικογένειας μου και των ίδιων των παιδιών μου. Αλλά επειδή θέλω να είναι απόλυτα ξεκάθαρος και δίκαιος αυτό δεν έχει καμία σχέση με σενάρια στα οποία περιγράφονται στον ελληνικό και ξένο τύπο όπως στην εφημερίδα new republic με την αλήθεια. Η αντιπαράθεση μου με το συγκρότημα τύπου και τα στελέχη του δεν σημαίνει ότι αληθεύουν δήθεν πληροφορίες ότι είχα ενημέρωση από ξένες υπηρεσίες για το συγκεκριμένο επιχειρηματία και εξάλλου εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη η οποία πρόσφατα απεφάνθη περί της μη εμπλοκής του συγκεκριμένου με υποθέσεις ναρκωτικών και συγκριμένα για την μεταφορά τριών τόνων ηρωίνης με το Νoor Οne».

Βαγγέλης Μαρινάκης
Δείτε ακόμη
Πολλές χιλιάδες ευρώ στον Κουρτάκη από τον Καμμένο
Ευθεία επίθεση Καμμένου στην Αρχιεπισκοπή για την “ειδική θεραπεία στον Ιερώνυμο”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις