Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καμμένος Κουρτάκης: Καταδίκη του πρώην υπουργού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος Κουρτάκης: Καταδίκη του πρώην υπουργού

Καμμένος Κουρτάκης: Ο Γιάννης Κουρτάκης δημοσιοποίησε την απόφαση δικαστηρίου που υποχρεώνει τον πρώην υπουργό να του καταβάλλει 20.000 ευρώ

Καμμένος Κουρτάκης: Την καταδίκη του Πάνου Καμμένου και την υποχρέωση καταβολής 20 χιλιάδων ευρώ στον Γιάννη Κουρτάκη επιδίκασε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο Γιάννης Κουρτάκης στον λογαριασμό του στο twitter, η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, το οποίο κάνει δεκτή την αγωγή και υποχρεώνει τον κ. Καμμένο στην καταβολή του ποσού.

Η ανάρτηση του Γιάννη Κουρτάκη

«Για τις αθλιότητες που έχει εκτοξεύσει κατά καιρούς ο Καμμένος, καταδικάστηκε από το δικαστήριο, να μου καταβάλει 20.000 ευρώ. Μπορεί να καθυστερεί, ωστόσο κάποια στιγμή οι συκοφάντες σ αυτή την ώριμη Δημοκρατία, πληρώνουν για όσα είπαν και έκαναν», έγραψε στην ανάρτησή του.

Αγωγή Κουρτάκη στον Καρανίκα

Μετά το ζήτημα σχετικά με την εξοχική κατοικία του Αλέξη Τσίπρα στα Λεγραινά, θέση πήρε μέσω Twitter και ο άλλοτε σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, με τον εκδότη των Παραπολιτικών, Γιάννη Κουρτάκη να προαναγγέλλει μηνύσεις.

Πιο συγκεκριμένα ο εκδότης των Παραπολιτικών ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά σε βάρος του γνωστού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Καρανίκα. Συγκεκριμένα ο κ. Κουρτάκης αναφέρει: «Ο πανικός ήταν πάντα κακός σύμβουλος. Για τον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα έχω δώσει ήδη εντολή στον δικηγόρο μου, για να καταθέσει μήνυση και αγωγή εναντίον του. Τα υπόλοιπα (και σημαντικά) στα δικαστήρια.».

Νωρίτερα ο Ν. Καρανίκας είχε αναφέρει σε δική του ανάρτηση: «Παπαχρήστος, Κουρτάκης είναι συνώνυμα των απατεώνων, συκοφαντών πεκινουά του Μητσοτάκη. Ξεφτίλες δημοσιογράφοι ξεφτιλισμένα κανάλια, αντάμα με την ΝΔ της διαφθοράς & των εγκλημάτων.Κουβέντα δεν λένε για #ανεμελος_Πρωθυπουργος με τα 3000 θύματα της ολιγωρίας κ νεοφιλελευθερου δόγματος.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις