Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Μάχη …σφετεριστών
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Μάχη …σφετεριστών

Serie A - προαναγγελία: Ιντερ και Μίλαν εποφθαλμιούν την πρώτη θέση και κοντράρονται στο “Μεάτσα” - Με Τζένοα εκτός η Μίλαν, εντός η Γιούβε με Αταλάντα

Serie A – προαναγγελία: Μεγάλη μάχη «Τζουζέπε Μεάτσα»! Η Ίντερ διασταυρώνει τα ξίφη της με την Νάπολι. Οι «νερατζούρι» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στην Κάλιαρι. Έκαναν ένα πολύ κακό ξεκίνημα και βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Βρήκαν λύσεις στο τέλος και κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο. Απόψε, θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη, που θα την κρατήσει σε απόσταση αναπνοής από την Μίλαν ή σε περίπτωση ισοπαλίας της συμπολίτισσας να την φτάσουν στην κορυφή. Δεν υπολογίζονται οι Βιδάλ, Βεσίνο, Ναϊνγκολάν, Πιναμόντι κσι Σάντσες.

Από την άλλη, η Νάπολι επικράτησε 2-1 της Σαμπντόρια. Ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και κατάφερε να πάρει τη νίκη, παρά τις δυσκολίες. Απόψε, θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη, που θα την φέρει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μοναδική απουσία για σήμερα αυτή του Χισάι.

juve atalanta campionato serie a

Serie A – προαναγγελία: Γιούβε και Αταλάντα

Δυνατή αναμέτρηση και στο Τορίνο. Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Αταλάντα. Οι «μπιανκονέρι» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στην Τζένοα. Δυσκολεύτηκαν αρκετά αλλά κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο με οδηγό τον Ρονάλντο. Μείωσαν στο -4 από την πρωτοπόρο Μίλαν και απόψε θα επιδιώξουν να κάνουν μια ανάλογη εμφάνιση. Δεν υπολογίζονται οι Κιελίνι και Ντεμιράλ.

Από την άλλη, η Αταλάντα επικράτησε 3-0 της Φιορεντίνα. Έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Τα προβλήματα είναι έντονα στην ομάδα με την διαμάχη του Γκόμεζ με τον Γκασπερίνι να φέρνει άμεσες αλλαγές στην ομάδα. Απόψε, θα προσπαθήσουν να αφήσουν στην άκρη τα εξωαγωνιστικά ζητήματα και να πάρουν τη νίκη.  Δεν υπολογίζονται οι Καλντάρα, Πάσαλιτς, Ίλισιτς και Ρουτζέρι.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η προτελευταία Τζένοα υποδέχεται την πρωτοπόρο Μίλαν. Η Φιορεντίνα κοντράρεται με την Σασσουόλο. Η Βερόνα αντιμετωπίζει την Σαμπντόρια. Η Πάρμα κοντράρεται με την Κάλιαρι. Ενώ, η Σπέτσια υποδέχεται την Μπολόνια.

Δείτε ακόμη:

Σούπερμαξ συμβόλαιο, σούπερ στόχο τον τίτλο!
Καυτή ανακοίνωση ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού για στημένη υπόθεση δωροδοκίας
Νέα νίκη η Ρεάλ, 3-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο έπιασε κορυφή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις