Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Τελευταίο χαρτί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Τελευταίο χαρτί

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την πρωτοπόρο Σοσιεδάδ και αν θέλει να σκέφτεται την τετράδα είναι υποχρεωμένη να κερδίσει

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στο «Καμπ Νου»! Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι «μπλαουγκράνα» έρχονται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Λεβάντε. Έκαναν ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να βρουν το γκολ της νίκης. Το θετικό της αναμέτρησης ήταν η αμυντική τους παρουσία.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Καταλανοί είναι αρκετά και για να μείνουν στο κυνήγι του τίτλου θα πρέπει να βρουν λύσεις άμεσα. Απόψε, θα προσπαθήσουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να πάρουν μια σημαντική νίκη, που θα τους τονώσει το ηθικό και θα τους κρατήσει ζωντανούς στη μάχη της ττράδας. Για το σημερινό παιχνίδι ο Ρόναλντ Κούμαν  δεν θα έχει στην διάθεση του τους Πικέ, Ρομπέρτο, Φατί και Ντεμπελέ.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Η Σοσιεδάδ

Από την άλλη, η Σοσιεδάδ έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην Εϊμπάρ. Μπήκε δυνατά και βρήκε το προβάδισμα, ωστόσο στο δεύτερο μέρος έριξε την απόδοση της, δίνοντας το δικαίωμα στην Εϊμπάρ να ισοφαρίσει.  Αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη ισοπαλία τόσο στην Λα Λίγκα όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι Βάσκοι παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (έστω και με παιχνίδι παραπάνω) σε ισοβαθμία με τις Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης. Απόψε, θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρήσει το αήττητο εκτός έδρας σερί. Ενόψει Βαρκελώνης δεν υπολογίζονται οι Νταβίντ Σίλβα, Ελουστόντο, Γουρίδι και Ογιαρθάμπαλ.

Δείτε ακόμη:

Σούπερμαξ συμβόλαιο, σούπερ στόχο τον τίτλο!
Καυτή ανακοίνωση ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού για στημένη υπόθεση δωροδοκίας
Νέα νίκη η Ρεάλ, 3-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο έπιασε κορυφή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις