Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – κλήρωση: Παγίδες για φαβορί!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – κλήρωση: Παγίδες για φαβορί!

Τσάμπιονς Λιγκ - κλήρωση: Μπάρτσα vs Παρί και Ατλέτικο vs Τσέλσι τα μεγάλα ζευγάρια - Με Λειψία η Λίβερπουλ, με Αταλάντα η Ρεάλ Μαδρίτης

Τσάμπιονς Λιγκκλήρωση: Μεγάλα παιχνίδια έβγαλε η κληρωτίδα για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην σημερινή κλήρωση που διεξήχθη στη Νιόν της Ελβετίας, βγήκαν δυνατές αναμετρήσεις. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει, είναι αυτό ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν. Το εν λόγω ζευγάρι μπορεί να ξεχωρίζει, όμως η κλήρωση επιφύλασσε κι’ άλλα δυνατά παιχνίδια με έντονο ενδιαφέρον Δυνατή αναμέτρηση είναι και αυτή ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Τσέλσι. Μεταξύ άλλων, η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Λειψία. Η Λάτσιο κοντράρεται με την Μπάγερν Μονάχου, η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Αταλάντα και η Σεβίλλη με την Ντόρτμουντ.

Τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16» θα διεξαχθούν στις 16-17 και 23-24 Φεβρουαρίου. Ενώ, τα επαναληπτικά παιχνίδια θα γίνουν στις 9-10 και 16-17 Μαρτίου. Παράλληλα, η επόμενη κλήρωση της διοργάνωσης, που θα περιέχει τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και τον τελικό, θα διεξαχθεί στις 19 Μαρτίου του 2021. Oι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες για τους αγώνες του κάθε ζευγαριού δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα, όμως θα επισημοποιηθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Τσάμπιονς Λιγκ – κλήρωση: Ολα τα ζευγάρια

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ όπως προέκυψαν αό την κληρωτίδα:
Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι
Λάτσιο – Μπάγερν
Ατλέτικο – Τσέλσι
Λειψία – Λίβερπουλ
Πόρτο – Γιουβέντους
Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν-Ζερμέν
Σεβίλλη – Ντόρτμουντ
Αταλάντα – Ρεάλ

Δείτε ακόμη:

Στραβοπάτησε η Μίλαν, 2-2 με την Πάρμα κι αυτό με το ζόρι!
Επέστρεψε στις νίκες η Μπαρτσελόνα, 1-0 τη Λεβάντε
Πρώτος με διαφορά στο τελευταίο γκραν πρι της σεζόν ο Φερστάπεν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις