Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Βλέπει κορυφή!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Βλέπει κορυφή!

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Η Λεβερκούζεν με τη Χόφενχαϊμ και φόντο το ρετιρέ! - Αουγκσμπουργκ και Σάλκε στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στην «Μπάι Αρένα». Η Μπάγερ Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει την Χόφενχαϊμ. Οι «ασπιρίνες» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στην Σάλκε. Είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Την Πέμπτη διέλυσαν με 4-0 την Σλάβια Πράγας. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και πήραν εύκολα τη νίκη. Απόψε, θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και με τρίποντο να περάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν υπολογίζονται οι Μπέντερ, Ντεμιρμπάι, Αράνγκις, Παουλίνιο και Αρίας.

Από την άλλη, η Χόφενχαϊμ επικράτησε 3-1 της Άουγκσμπουργκ. Είχε την υπεροχή και αξιοποίησε όσες ευκαιρίες της δόθηκαν. Την Πέμπτη επικράτησε 4-1 της Γάνδης και παρέμεινε αήττητη στην διοργάνωση. Απόψε, θα προσπαθήσει να διευρύνει το αήττητο σερί της. Δεν υπολογίζονται οι Μπίσακσιτς, Γκάιγκερ, Χίμπνερ, Καντεράμπεκ και Σταφυλίδης.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Αουγκσμπουργκ και Σάλκε

Αμφότερες χρειάζονται βελτίωση! Άουγκσμπουργκ και Σάλκε κοντράρονται στην «WWK Αρένα». Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ήττα με 3-1 κόντρα στην Χόφενχαϊμ. Κατώτεροι των περιστάσεων στο μεγαλύτερο διάστημα, δικαίως ηττήθηκαν. Έτσι, συνέχισαν ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων. Απόψε, θα επιδιώξουν να βάλουν ένα στοπ και να πάρουν τη νίκη. Δεν υπολογίζονται οι Γένσεν, Χαν, Πέντερσεν, Μπαζί κσι Μόραβεκ.

Από την άλλη, η Σάλκε ηττήθηκε 3-0 από την Λεβερκούζεν. Δεν μπόρεσε να «μπει» στο παιχνίδι και δεν κατάφερε να κοντράρει τις «ασπιρίνες». Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους «βασιλικούς μπλε» και αγνοούν τη νίκη για πάνω από οχτώ αγώνες. Απόψε, θα επιδιώξουν να το πετύχουν. Δεν υπολογίζονται οι Ρένοβ, Κουτουτσού, Πασιένσα, Ιμπίσεβιτς και Μπένταλεμπ.

Δείτε ακόμη:

Κέρασε την pole position η πρωταθλήτρια Μερσέντες
Ισοπαλία στο ντέρμπι, μεγάλη νίκη η Εβερτον 1-0 την Τσέλσι
Βερόνα για μεγάλα πράγματα, 2-1 τη Λάτσιο στη Ρώμη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις