Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Χαμηλές πτήσεις
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Χαμηλές πτήσεις

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Στο χειρότερο ξεκίνημά της για 33 χρόνια η Μπάρτσα αναζητά λύτρωση κόντρα στη Λεβάντε - Εκτός με την Μπέτις η Βιγιαρεάλ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Πρέπει να βρει λύσεις άμεσα! Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Λεβάντε. Οι «μπλαουγκράνα» έρχονται από την ήττα με 2-1 κόντρα στην Κάντιθ. Έκαναν μία πολύ κακή εμφάνιση και πλήρωσαν τα λάθη της άμυνας τους. Ενώ, στο Τσάμπιονς Λιγκ ηττήθηκαν 0-3 από την Γιουβέντους. Δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα των «μπιανκονέρι» και σε συνδυασμό με την ήττα έχασαν την πρώτη θέση του ομίλου. Τα προβλήματα είναι αρκετά και έχουν κάνει το χειρότερο ξεκίνημα τους μετά από 33 χρόνια. Απόψε, είναι επιτακτική ανάγκη να επιστρέψουν στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Πικέ, Φατί, Ρομπέρτο και Ντεμπελέ.

Από την άλλη, η Λεβάντε νίκησε 3-0 την Χετάφε. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πήρε εύκολα το τρίποντο. Έκτος έδρας δυσκολεύεται αρκετά και στο «Καμπ Νου» έχει μόνο ήττες από την Μπαρτσελόνα. Απόψε, θα προσπαθήσει να πετύχει το πρώτο της διπλό. Δεν υπολογίζονται οι Μπάρντι, Ντουκουρέ και Καμπάνια.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Στη Σεβίλλη με Μπέτις η Βιγιαρεάλ

Δυνατή αναμέτρηση στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Η Μπέτις κοντράρεται με την Βιγιαρεάλ. Οι Ανδαλουσιανοί έρχονται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Οσασούνα. Είχαν συνοχή στο παιχνίδι τους και αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν. Τα προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία είναι γνωστά και έχουν το χειρότερο παθητικό στην Πριμέρα. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Κανάλες, Μπράβο και Σίντνεϊ.

Από την άλλη, η Βιγιαρεάλ έμεινε ισόπαλη με 0-0 κόντρα στην Έλτσε. Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και δεν μπόρεσε να βρει κενά στην άμυνα των αντιπάλων τους. Υπάρχει κούραση στην ομάδα και το γεγονός ότι το παιχνίδι τους στο Γιουρόπα Λιγκ αναβλήθηκε, τους έδωσε ανάσες. Απόψε, θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Α. Μορένο, Αλκάθερ και Μπάκα.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Ρεάλ Σοσιεδάδ αντιμετωπίζει την Εϊμπάρ. Ενώ, η Έλτσε υποδέχεται την Γρανάδα.

Δείτε ακόμη:

Κέρασε την pole position η πρωταθλήτρια Μερσέντες
Ισοπαλία στο ντέρμπι, μεγάλη νίκη η Εβερτον 1-0 την Τσέλσι
Βερόνα για μεγάλα πράγματα, 2-1 τη Λάτσιο στη Ρώμη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις