Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραμπ αμερικανικές εκλογές: Απανωτοί «πυροβολισμοί» στο twitter
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ αμερικανικές εκλογές: Απανωτοί «πυροβολισμοί» στο twitter

Τραμπ αμερικανικές εκλογές: Αποφασισμένος να επιμείνει στην άρνηση της ήττας του και την αμφισβήτησης της εγκυρότητας του εκλογικού αποτελέσματος.

Τραμπ αμερικανικές εκλογές: Σχεδόν ένα μήνα πριν παραδώσει την εξουσία στον νέο Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντες και αρκετές εβδομάδες μετά τις εκλογές, ο απερχόμενος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εμμένει να αρνείται την ήττα του και να αμφισβητεί την εγκυρότητα του εκλογικού αποτελέσματος. Σε μια από τις τελευταίες… πηγαίες αναρτήσεις του στο twitter ο Τραμπ διατείνεται πως πέτυχε μια «σαρωτική νίκη» στις εκλογές, αν κάποιος μετρήσει τις νόμιμες ψήφους και όχι τις παράνομες που ξεφύτρωσαν «ως εκ θαύματος» από παντού.

«ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ, όμως να θυμάστε ότι εγώ υπολογίζω μόνο τις νόμιμες ψήφους, και όχι όλους εκείνους τους fake ψηφοφόρους και [τα φαινόμενα] νοθείας που ξεφύτρωσαν ως εκ θαύματος από παντού. Τι ντροπιαστικό», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Τραμπ.

Τραμπ αμερικανικές εκλογές: Κατά υιού Μπάιντεν

Σε ένα άλλο tweet, o Αμερικανός πρόεδρος προειδοποίησε, αναφερόμενος στο σκάνδαλο με τον γιο του Μπάιντεν, Χάντερ, ότι αν ο αντίπαλός του μπει στον Λευκό Οίκο οι δημοκρατικοί θα «θάψουν» την υπόθεση και δεν θα υπάρξει καμία συνέπεια.

 

 

Λίγα λεπτά αργότερα ο Τραμπ πρόσθεσε, με κεφαλαία γράμματα σε άλλη ανάρτηση: «Μόλις αρχίσαμε τον αγώνα!» Για μία ακόμη φορά η ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου περί υποτιθέμενης νοθείας επισημάνθηκε από το Twitter ως ισχυρισμός που τίθεται υπό αμφισβήτηση.

Δείτε ακόμη

“Πολεμικό σόου” Ερντογάν στο Μπακού – Η απάντηση της Ρωσίας
Πανικός στη Νέα Υόρκη: Γυναίκα οδηγός έπεσε πάνω σε διαδηλωτές του κινήματος Black Lives Matter
Το παρασκήνιο και η αποτίμηση της Συνόδου: “Χλιαρός Μακρόν”, η Μέρκελ “πετάει το μπαλάκι” στο ΝΑΤΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις