Αθήνα

°C

Παρασκευή

23

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Γιάννης Κότσιρας πατέρας: Η σπάνια εξομολόγηση του τραγουδιστή
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιάννης Κότσιρας πατέρας: Η σπάνια εξομολόγηση του τραγουδιστή

Γιάννης Κότσιρας πατέρας: Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την αντίδραση του πατέρα του όταν του ανακοίνωσε την απόφασή του να ακολουθήσει τον καλλιτεχνικό δρόμο.

Γιάννης Κότσιρας πατέρας: Σε μία σπάνια εξομολόγηση προέβη ο Γιάννης Κότσιρας. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μουσικό Κουτί», όπου και μίλησε για το ξεκίνημά του στον χώρο της μουσικής, τα επαγγέλματα που έκανε πριν γίνει τραγουδιστής αλλά και την αντίδραση του πατέρα του όταν του ανακοίνωσε την απόφασή του να ακολουθήσει τον καλλιτεχνικό δρόμο. «Έχω δουλέψει σε συνεργείο αυτοκινήτων, σε εργοστάσιο, σε οικοδομές…Στο συνεργείο αυτοκινήτων που δούλευα ερχόταν ο Χρήστος Κωνσταντίνου, ο σολίστας. Έψαχνε έναν πιτσιρικά να βγαίνει στην αρχή του προγράμματος στο μαγαζί που δούλευε. Του είπε ο ιδιοκτήτης ότι τραγουδάω. Έκανα οντισιόν και είπα το “αετός χωρίς φτερά”. Και έτσι ξεκίνησα να τραγουδάω», είπε αρχικά ο Γιάννης Κότσιρας.

Στη συνέχεια ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στον πατέρα του περιγράφοντας ένα άγνωστο περιστατικό. «Με τον πατέρα μου είχαμε τσακωθεί για αυτό το θέμα. Υπήρχε η υποψία ότι θέλω να δουλεύω βράδυ. Δεν ήθελε ο γιος του να γίνει “μουσικάντης”. Τότε του είχα πει “κάποια μέρα θα πληρώνεις για να με ακούσεις”. Ψωνάρα από μικρός. Κι έτσι έγινε. Μετά από κάποια χρόνια ήρθε στο “Περιβόλι του Ουρανού” που τραγουδούσα και ζήτησα να του στείλουν τον λογαριασμό και πλήρωσε. Την επόμενη μέρα με αυτά τα χρήματα πήγα και του πήρα ένα κοστούμι» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κότσιρας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις