Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / AEK – Γιουρόπα Λιγκ: Ανάκαμψη η τέλμα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

AEK – Γιουρόπα Λιγκ: Ανάκαμψη η τέλμα!

AEK - Γιουρόπα Λιγκ: Αδιάφορη βαθμολογικά η “Ενωση” αναζητά αξιοπρεπή εμφάνιση και προσπάθεια για ολική επαναφορά δοκιμαζόμενη στο άντρο της Λέστερ!

AEKΓιουρόπα Λιγκ:  Να κλείσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις με το κεφάλι ψηλά. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Λέστερ στο «Κίνγκ Πάουερ»  (22:00, Cosmote Sport 2) στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «κιτρινόμαυροι» διανύουν μία δύσκολη περίοδο με προβλήματα. Την προηγούμενη Πέμπτη ηττήθηκαν 2-4 από την Μπράγκα, κάνοντας μία πολύ κακή εμφάνιση. Ενώ, την Κυριακή ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό στο Αθηναϊκό ντέρμπι με 1-2.

Οι κακές εμφανίσεις και τα άσχημα αποτελέσματα έχουν προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια στο στρατόπεδο της. Μάλιστα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο για να μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας. Απόψε, θα επιδιώξουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να βγάλουν αντίδραση. Οι απουσίες είναι πολλές, καθώς ο Μάσιμο Καρέρα δεν θα έχει στην διάθεση του τους Λιβάγια, Ινσούα, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Μπακάκης, Σιμάνσκι και Παουλίνιο.

AEK – Γιουρόπα Λιγκ: Με φόρα η Λέστερ

Από την άλλη, η Λέστερ επικράτησε 2-1 της Σέφιλντ εκτός έδρας. Δυσκολεύτηκε αρκετά και δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ του αρχηγού της στο τέλος. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ηττήθηκε με 1-0 από την Ζόρια. Παρουσίασε ένα πολύ κακό πρόσωπο και δικαίως ηττήθηκε. Παρέμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου και με νίκη απόψε θα την εξασφαλίσει. Ο Μπρένταν Ρότζερς θα κάνει εκτεταμένο ροτέισον και θα ξεκουραστούν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Δεν υπολογίζονται οι Σογιούντσου, Περέιρα, Καστάνιε και Αμαρτέι.

Δείτε ακόμη:

Εκδικάστηκε η “πολυϊδιοκτησία”, υπομνήματα από 16/12
“Επανέναρξη του βόλεϊ γιατί καταστρέφεται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα”
Ο Ανσαριφάρντ για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις