Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – Καρέρα: “Να μείνουμε ενωμένοι”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – Καρέρα: “Να μείνουμε ενωμένοι”

ΑΕΚ - Καρέρα: “Με πάθος μπορούμε και δουλειά θα βρούμε τις λύσεις - Να μη σκεφτόμαστε το παρελθόν, να παλέψουμε από δω και πέρα”

ΑΕΚΚαρέρα: Ο Μάσιμο Καρέρα στην συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι της ομάδας του με την Λέστερ, τόνισε πως θα πρέπει η «Ένωση» να μπει δυνατά στο παιχνίδι και να παίξει με ψυχή. Ενώ, θέλησε να στείλει μήνυμα ενότητας για αυτή την δύσκολη κατάσταση, που περνάει η ομάδα. Μάλιστα, αναφερόμενος στο χθεσινό συμβάν στα Σπάτα επισήμανε πως θα πρέπει να το εκλάβουν ως κάτι θετικό και να ιδρώσουν για την φανέλα.

Ακόμα, στάθηκε στην εικόνα της ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια και τα λάθη που έγιναν,  ξεκαθαρίζοντας πως πρέπει να διορθωθούν. Ενώ, τόνισε πως θα πρέπει να ανταποδώσουν την αγάπη του κόσμου αλλά και του κ. Μελισσανίδη. Τέλος, διέψευσε τις πληροφορίες για ενίσχυση του προπονητικού του επιτελείου.

ΑΕΚ – Καρέρα: “Μαχητικότητα και ένταση”

Αναλυτικά όσα δήλωσε, για το πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τα παιχνίδια που έρχονται: «Να παίξουμε με μαχητικότητα, ένταση και να καταλάβουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Είναι κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να δουλέψουμε σκληρά για να το αλλάξουμε».

Για το χθεσινό συμβάν στα Σπάτα: «Πρέπει να το πάρουμε σαν κάτι θετικό. Πρέπει να το διαμορφώσουμε σε οργή και μαχητικότητα. Πρέπει να δείξουμε τι είδους ομάδα είμαστε. Πως είμαστε άλλη ομάδα από αυτό που έχουμε δείξει τελευταία. Και πως με το απαιτούμενο πάθος μπορούμε να βρούμε τις λύσεις. Να μη σκεφτόμαστε το παρελθόν, να παλέψουμε από δω και πέρα, να ιδρώσουμε την φανέλα που φοράμε».

ΑΕΚ – Καρέρα: Να δείξουμε πως μάθαμε

Για το αν έχει καταλάβει, το που έγιναν τα λάθη της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια της: «Θεωρώ ότι στους δύο ευρωπαϊκούς αγώνες κάναμε πολλά ατομικά λάθη. Είναι πράγματα που συμβαίνουν όμως. Με τον Παναθηναϊκό μπήκαμε λάθος μέσα στο παιχνίδι, παίζαμε ένα ντέρμπι και σε αυτά τα ματς δεν έχει σημασία το επίπεδο των ομάδων, αλλά το πάθος. Δεν είχαμε μαχητικότητα και όρεξη για να κερδίσουμε τον αγώνα. Αυτό είπα στους παίκτες, αυτό τους εξήγησα και χθες που είδαμε ξανά τον αγώνα. Πρέπει να αποδείξουμε αύριο πως ξέρουμε ποια ήταν τα λάθη μας και να το δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τις πληροφορίες σχετικά με την ενίσχυση του προπονητικού του επιτελείου: «Όχι δεν ισχύει, δεν είναι πραγματικότητα. Σε αυτή την στιγμή είμαι καλά όπως είμαι, το επιτελείο δουλεύει σωστά, άρα δεν έχουμε ανάγκη για κάτι τέτοιο».

Δείτε ακόμη:

Βρυχήθηκε στους παίκτες ο “τίγρης” και στήριξε Καρέρα
Ο Κολτσέσκου, ο Γουεμπό και η διακοπή του Παρί Σ. Ζ.-Μπασάκσεχιρ (vid)
Έχουμε την ποιότητα να συνεχίσουμε στο Europa League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις