Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Τέλος στα σερί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Τέλος στα σερί

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Η Χόφενχαϊμ υποδέχεται την Αουγκσμπορυγκ προερχόμενη από εφτά ματς δίχως νίκη - Τρία χωρίς επιτυχία οι φιλοξενούμενοι

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην «Ράιν-Νέκαρ Αρένα». Η Χόφενχαϊμ αντιμετωπίζει την Άουγκσμπουργκ. Η «Χόφε» έρχεται από την ισοπαλία στο 1-1 κόντρα στην Μάιντς. Είχε την πρωτοβουλία την περισσότερη ώρα του αγώνα, όμως δεν μπορούσε να απειλήσει. Έμεινε με 10 παίχτες στο 80’ και κλείστηκε, ώστε να μην δεχτεί δεύτερο γκολ. Αμυντικά έχει προβλήματα και πρέπει να τα διορθώσει.

Την Πέμπτη η Χόφενχαϊμ έμεινε ισόπαλη στο 0-0 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Είχε τον πρώτο λόγο, ωστόσο περιορίστηκε σε μία φλύαρη κατοχή. Δεν απειλήθηκε και εξασφάλισε την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Απόψε, θα επιδιώξει να βάλει ένα τέλος στο σερί των εφτά αγώνων δίχως νίκη. Δεν υπολογίζονται οι Γκάιγκερ, Ανταμιάν, Μπελφοντίλ, Λάρσεν, Σταφυλίδης, Μπίσακσιτς, Χίμπνερ και Καντεράμπεκ.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Η Αουγκσμπουργκ

Από την άλλη, η Άουγκσμπουργκ έρχεται από την ισοπαλία στο 1-1 κόντρα στην Φράιμπουργκ. Έκανε ένα πολύ κακό ημίχρονο, έχοντας κυρίως παθητικό ρόλο. Στο δεύτερο ανέβασε την απόδοση της, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Έτσι, έμεινε για τρίτο παιχνίδι μακριά από τη νίκη. Παίζει κυρίως κόντρα στην μπάλα και προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Δεν της έχει βγει έως τώρα απέναντι σε δυνατότερους αντιπάλους, όμως παραμένει πιστή στο πλάνο της. Δεν υπολογίζονται οι Χαν, Μοράβεκ, Σίμπερ και Φινμπόγκασον, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τον Μπαζί.

Δείτε ακόμη:

Μπορεί και χωρίς τον Ζλάταν, η Μίλαν 2-1 τη Σαμπντόρια
Λευκές ισοπαλίες σε “Μεντιθορόθα” και “Θεράμικα”
Ανωτερότητα Τότεναμ και Λίβερπουλ, διπλό στο Σέφιλντ η Λέστερ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις