Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 10χρονος Καβασάκι: Αγωνία για το αγόρι με κορονοϊό στο Ρίο
ΕΛΛΑΔΑ

10χρονος Καβασάκι: Αγωνία για το αγόρι με κορονοϊό στο Ρίο

10χρονος Καβασάκι: Ο 10χρονος με κορονοϊό από την Ηλεία είναι σε σταθερή κατάσταση, αλλά νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

10χρονος Καβασάκι: Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείου της Πάτρας νοσηλεύεται 10χρονο παιδί, το οποίο είχε νοσήσει από κορωνοϊό. Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, το παιδί από την Ηλεία παρουσίασε μεταφλεγμονώδες σύνδρομο με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο. «Πρόκειται για ένα μεταφλεγμονώδες σύνδρομο, θα έλεγα ίσως είναι και το πρώτο πανελλαδικά που συμβαίνει, που δημιούργησε αυτή την επιπλοκή. Γίνεται το καλύτερο δυνατό προκειμένου να αναστραφεί η κατάσταση και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουν», δήλωσε στο OPEΝ, ο διοικητής 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 10χρονος, του οποίου η οικογένεια είχε νοσήσει από κορωνοϊό, είχε ήπια συμπτώματα της νόσου. Ωστόσο, όταν φάνηκε να ξεπερνά τον ιό, εμφάνισε πρόβλημα στους πνεύμονες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η εισαγωγή του στο νοσοκομείο του Ρίου. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πιθανότατα πρόκειται για κρούσμα Καβασάκι, καθώς τα συμπτώματα παραπέμπουν στη νόσο.

Δείτε ακόμη
Κάτω από 1.000 τα κρούσματα στη χώρα – 101 θάνατοι σε 24 ώρες
Κορονοϊός: Όχι δάκρυα για τον Ράιντεν
Φόβοι για τρίτο κύμα κορονοϊού – «Αν ξεχαστούμε και βγούμε χωρίς μέτρα θα έχουμε τρελά προβλήματα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις