Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 11η αγωνιστική: Λάμψη Τζόλη!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 11η αγωνιστική: Λάμψη Τζόλη!

Σούπερ Λιγκ - 11η αγωνιστική: Με πρωταγωνιστή το νεαρό παικταρά ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης αν και έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 38’

Σούπερ Λιγκ11η αγωνιστική: Έβγαλε αντίδραση ο ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος» νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι μαγκωμένες και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Ο ρυθμός ήταν αργός και οι φάσεις ήταν μετρημένες. Ο πρώτος στόχος  τους ήταν να διατηρήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν και τα κατάφεραν.

Στο 38’ ο Ελ Καντουρί έπεσε στην περιοχή του Αστέρα και ζήτησε πέναλτι. Ο Σουάρες έσπευσε να ζητήσει εξηγήσεις και ο Μαροκινός τον χτύπησε με το κεφάλι. Έτσι, ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίχτες. Ο Αστέρας δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – 11η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο:

Στο β’ μέρος, ο «δικέφαλος» ανέβασε την απόδοση του και προσπάθησε να πάρει το προβάδισμα. Ενώ, και ο Αστέρας έπαιξε πιο επιθετικά και είχε ευκαιρίες. Στο 64’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με ένα όμορφο γκολ από τον Τζόλη. Μάλιστα, έξι λεπτά αργότερα κέρδισε και πέναλτι. Ο Ζίβκοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-0.  Στην συνέχεια δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το προβάδισμα και πήρε μία σημαντική νίκη, ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Τζόλης 64’, Ζίβκοβιτς 70’ (πεν)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ελ Καντουρί 38’

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών)

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Ροντρίγκο (Ουαγκέ 21’), Σβαμπ, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Τζόλης (Κρέσπο 88’), Α. Ζίβκοβιτς (Μουργκ 88’), Σφιντέρσκι (Τσιγγάρας 68’).

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Άλβαρεζ, Καστάνιο, Σουάρεθ (Πασαλίδης 60’), Γκαρσία, Φερνάντεζ (Γκόμες 78’), Βαλιέντε (Ιγκλέσιας 60’), Σίτο (Τζίμας 78’), Ριέρα, Τιλίκα, Κρέσπι.

Δείτε ακόμη:

Η Ομοσπονδία τένις παίρνει θέση για την ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά
Νίκες για τα φαβορί, κορυφή με ματς περισσότερο η Τσέλσι
Γκέλα ολκής η Μπάρτσα, διπλό-ανάσα στη Σεβίλλη η Ρεάλ Μαδρίτης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις