Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 11η αγωνιστική: Ανοίγει ο χορός
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 11η αγωνιστική: Ανοίγει ο χορός

Σούπερ Λιγκ - 11η αγωνιστική: Στη σέντρα οι πρωτοπόροι Ολυμπιακός και Άρης κόντρα σε Βόλο εντός και Ατρόμητο στο Περιστέρι αντίστοιχα

Σούπερ Λιγκ11η αγωνιστική: Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο. Οι «ερυθρόλευκοι» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στον Άρη. Έκαναν μία καλή εμφάνιση και είχαν υπό έλεγχο το παιχνίδι σε όλη την διάρκεια. Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν τα κατάφερε στην Γαλλία και ηττήθηκε με 2-1 από την Μαρσέιγ. Ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια αλλά δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα, δεχόμενος δύο πέναλτι. Απόψε, θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές ενόψει του «τελικού» με την Πόρτο. Δεν υπολογίζονται οι Ραφίνια, Εμβιλά, Χασάν και Μπρούνο.

Από την άλλη, ο Βόλος έρχεται από την ισοπαλία στο 3-3 κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0, όμως έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Έτσι, διεύρυνε το αήττητο σερί εκτός έδρας. Απόψε, θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις. Δεν υπολογίζονται οι Τσοκάνης, Τέκιο και Γκουαροτσένα.

Σούπερ Λιγκ – 11η αγωνιστική: Στο Περιστέρι δοκιμάζεται ο Αρης

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη. Το «αστέρι» έρχεται από την λευκή ισοπαλία κόντρα στην Λάρισα. Πολύ κακό παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, θα ξεχαστεί σύντομα. Χρειάζεται αρκετή βελτίωση και πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοση του. Απόψε, θα προσπαθήσει να κάνει μία καλή εμφάνιση. Δεν υπολογίζονται οι Σάλομον, Νταβιώτης, Στρούγγης, Γιακουμάκης, Ραμπέγιο και Αγκάγιεφ.

Από την άλλη, ο Άρης επικράτησε μεσοβδόμαδα με 3-0 της Λάρισας. Έκανε εξαιρετική εμφάνιση και έβγαλε αντίδραση μετά από την ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό. Παραμένει αήττητος εκτός έδρας και θα επιδιώξει να συνεχίσει και σήμερα το σερί. Δεν υπολογίζονται οι Τζέγκο, Σάκιτς, Μπουσέ και Ντάτκοβιτς.

Δείτε ακόμη:

Σπουδαία εμφάνιση και διπλό στο Μπιλμπάο 2-0 η Θέλτα
Το γύρισε με παίκτη παραπάνω η Χέρτα, 3-1 την Ουνιόν
Τη Δευτέρα η ξεκινάει η μουντιαλική περιπέτεια για την εθνική

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις